Mirjana Bobić Mojsilović, cijenjena spisateljica i novinarka, poznata je po trajnoj svježini, zadivljujućoj energiji, bezgraničnoj kreativnosti i bezvremenskoj eleganciji. Čovjek ne može a da ne bude očaran njezinom izvanrednom ličnošću. Međutim, važno je napomenuti da se Mirjana suočila sa svojim nedaćama. Tragično, prerani gubitak voljenog supruga, cijenjenog liječnika Ljubomora Mojsilovića, doživjela je u nepunih 37 godina. Prepuštena životu  samohrane majke  snalaženjem u izazovima života, Mirjana je hrabro odgajala tek godinu dana staru kćer Milu. u to vrijeme. Unatoč nedaćama koje je proživjela, Mirjana se odlučila ne udavati ponovno, već se u potpunosti posvetila ulozi majke i svojoj izvrsnoj karijeri.

 

U emisiji “Promjena” otvoreno je pričala o svom privatnom životu, ističući kako nema želju za brakom. Iako priznaje prisutnost ljubavi, strasti, pa čak i trenutaka ludila, svjesno je izbjegavala ulazak u veze koje bi potencijalno mogle ugroziti dobrobit njezine kćeri. Kao rezultat toga, ona ostaje nezainteresirana za instituciju braka, pronalazeći ispunjenje i zadovoljstvo u svojoj slobodi. O njenom ljubavnom životu se ne zna puno pa tako ni da li ima nekog emotivnog partnera.

Mirjana je tada izrazila svoje veliko obeshrabrenje prema ovoj situaciji, savjetujući da je nikome ne čini. Utjecaj na dijete stalno je uznemirujući i štetan, osobito kada se u istoj vezi rodi još jedno dijete, što dovodi do katastrofalnog ishoda za prvo dijete. Na upit voditeljice o zahvalnosti njezine kćeri, spisateljica je odgovorila. Mira je jasno rekla da s njom nikada nije razgovarala o toj temi. Prilično je znakovito o tome kakav je tip majke kada od svoje kćeri očekuje da izrazi zahvalnost za bilo što.

 

Kupnjom kuće u mirnom selu Mramorak u Banatu, Mrijana je svoje imanje uspješno pretvorila u oazu mira. Tijekom ljeta imala sam priliku uzgajati rajčice i peršin na svom imanju, što mi se jako svidjelo. Fascinantno je kako neki pojedinci ne mogu naći vremena za odmor na selu. Osobno smatram da je košnja trave prekrasan oblik mentalne i fizičke vježbe. Osim toga, preuzela sam zadatak sadnje voćaka, druženja s drugima, kuhanja i pisanja. Kroz ove sam aktivnosti uspjela stvoriti mirnu oazu odmah iza granica grada, pružajući mi prijeko potreban bijeg. Nevjerojatno je što sve maštoviti pojedinci mogu postići. Iako se ne namjeravam oslanjati na poljoprivredu kao izvor prihoda, mogu barem uživati ​​u plodovima svog rada uživajući u svježim salatama, luku i proizvodima sa svojih voćaka. Želja za slobodom bila je pokretačka snaga moje odluke da nastavim s ovim nastojanjem.

Preporučujemo