Teniser je u posljednje vrijeme bio u centru pažnje javnosti zbog tužbe koju je podnio protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović i njihove kćerke Amber. Zatražio je dio stana koji je Tatjani poklonila njena majka, inače bivša supruga Gorana Ivaniševića. Teniski as traži polovično vlasništvo nad navedenim stanom. Mediji pomno prate dešavanja vezana za ovaj postupak.

Goran i Tatjana su bili u sukobu, ali je Goran bio odlučan da je pridobije. Dao je sve od sebe da je impresionira, uključujući i gledanje epizode “Prijatelji” u kojoj se zapanjujuća manekenka pojavila na naslovnoj strani magazina “Kosmopoliten”. Iako su bili stranci, Goran je uspeo da dobije Tatjanin broj telefona i planirali su sastanak za večeru. Međutim, Tatjani se u početku nije činilo previše oduševljeno tom idejom.

Neustrašivi, Goran je nastavio da je proganja, a njihova upornost se na kraju isplatila jer su se zaljubili. Goran je 1999. godine zaprosio Tatjanu, ali se nisu odmah venčali. Tek 2004. su dobili svoju kćer Amber Mariju, a tri godine kasnije i sina. Naposljetku su se 2009. vjenčali u San Pedru u SAD-u. Međutim, njihov brak je trajao samo četiri godine, a razveli su se na Tatjanin zahtjev prema pisanju hrvatske štampe.

U trenutku razvoda njihova ćerka Amber Marija imala je deset godina, a sin Emanuel pet godina. U roku od godinu dana Tatjana je otkrila svoju vezu sa poletnim muzičarem Vlahom Arbulićem. Uprkos očekivanjima mnogih, koji su očekivali brzi kraj veze zbog 12-godišnje razlike u godinama, oni su ustrajali i i dalje su zajedno. Za to vreme dočekali su svoju ćerku Luku.

Preporučujemo