Nakon razvoda, bivša supruga Ivana Ivanovića, sa kojom je tvrdio da je pronašao pravu ljubav i da ima ćerku Stašu, nestala je iz očiju javnosti. Zorica Trivić odlučila je da se distancira od društva, stavljajući kao prioritet privatnost i sigurnost za sebe i svoje dete Stašu, tako što će njihove živote držati skrivenim od očiju javnosti. U početku se činilo da je brak savršen u svakom pogledu. 

Međutim, 2011. godine, par se suočio sa prvom krizom kada su odlučili da se privremeno razdvoje. Nakon dugog razmišljanja, donijeli smo odluku da napravimo pauzu jedno od drugog kako bismo sredili svoje misli. Važno je napomenuti da naše razdvajanje nisu katalizirale svađe, razmirice, slučajevi nevjere ili druge takve senzacionalističke pojave koje se često prikazuju u medijima. Kao dvije osobe koje dijele duboku i iskrenu ljubav, mi jednostavno prolazimo kroz težak period i marljivo radimo na tome da ga prevaziđemo.
Naš glavni prioritet je ćerka Staša i ostajemo u potpunosti posvećeni njoj i njenoj dobrobiti. U to vrijeme Ivan je to objavio. Zorica Trivić je ubrzo postala bivša supruga Ivana Ivanovića, a ubrzo potom i njihova ćerka Staša odlučila je da stanuje kod oca. Međutim, oba roditelja su nastavili da pružaju posvećenu brigu o svom djetetu.
Nakon što je neko vreme provela u Milanu, Zorica se etablirala kao uspešan bankarski službenik. Uprkos protoku vremena, nedavne fotografije koje je podelila Staša od Zorice i njene majke pokazuju da je ostala verna sebi i da nije pretrpela značajnije promene. Ove slike daju pogled na Zoricu nakon mnogo godina. Voditelj uvijek izbjegava ovu temu u javnosti, ali zahvaljujući izvorima se saznalo malo više detalja.
Preporučujemo