Dragana Mićalović je vrsna glumica poput svoje starije i puno poznatije sestre Slobode. Obje krasi izuzetna ljepota i talenat. Dragana je isprva na svoju prvu audiciju došla u tajnosti, a svoj je uspjeh obitelji otkrila tek nakon što je dobila ulogu. Njihov početni nedostatak entuzijazma prema profesiji koju je odabrala doveo ih je do raznih pokušaja da je razuvjere. No, nakon što su prepoznali njezinu istinsku strast prema glumi, na kraju su joj odlučili ponuditi podršku. U intervjuu, Dragana je izrazila zahvalnost za vodstvo i ohrabrenje koje su joj pružili njezin otac, šogor i starija sestra, koji su služili kao uzorne osobe u poslu.

Unatoč tome, njezina se postignuća često susreću sa skepsom, budući da neki vjeruju da njezine veze igraju značajnu ulogu u dobivanju njezinih uloga. Ovaj skepticizam joj služi kao pokretačka snaga da svojom predanošću i marljivim radom dokaže da nisu u pravu. Dragana je 2010. godine uplovila u romantičnu vezu s Markom Đokovićem, mlađim bratom proslavljenog tenisača Novaka Đokovića. No, zbog Markovog čestog izbivanja iz Beograda, par je sredinom sljedeće godine odlučio prekinuti vezu. Tijekom 2015. godine glumica se angažirala na produkciji spota za pjesmu “Ako ti je stalo” koju izvodi Magla band. U videu je strateški postavila ruke kako bi sakrila svoje grudi, što je rezultiralo naletom komentara. Iako je Dragana izrazila žaljenje zbog kontroverze, ponosna je na svoju sposobnost da izvede projekt s najvećom profesionalnošću. Razni mediji pokušavali su je romantično povezati s pjevačicom benda Vladanom. Ipak, glumica je pojasnila da održavaju platonsko prijateljstvo.

Kao javna osoba, njezin romantični život često postaje predmetom kritike javnosti. Tijekom 2020. pojavile su se brojne priče o njezinoj vezi s poduzetnikom Stefanom Purićem. Vrijedi spomenuti da je Stefan Purić ranije bio u braku s pjevačicom Jovanom Jo, s kojom imaju tri kćeri koje se zovu Bjanka, Zara i Nika. U početku su Dragana i Stefan svoju vezu držali u tajnosti, no i to je potaknulo medijska nagađanja o njihovim budućim planovima. Unatoč tome što nije željela razgovarati o osobnim stvarima, Dragana je više puta morala demantirati glasine o skorom vjenčanju. Nažalost, par je svoju vezu raskinuo u travnju 2021. No, Dragana je iste godine u prosinačkom intervjuu otvoreno priznala da je zaljubljena. Javnost je oduvijek bila fascinirana ljubavnim životom Dragane Mićalović, možda i zbog njezine nesklonosti da o tome govori u intervjuima. S obzirom na to da su njezine starije sestre Mirjana i Sloboda već dulje vrijeme u sretnom braku, često je traže savjete oko vlastitih bračnih planova. Koliko nam je poznato, zadivljujuća glumica je prije tri godine naizgled bila blizu službenog vjenčanja sa svojim partnerom, no to se nikad nije ostvarilo. Tek što su rasla iščekivanja svadbenih slavlja, vijest o raskidu zaruka srušila je očekivanja. Svjetla reflektora obasjala su Draganin romantični život kada se saznalo da je u vezi s tri godine starijim biznismenom Stevanom Purićem. Sredinom 2019. par je spojio ručak koji su organizirali zajednički prijatelji. Dubina njihove povezanosti postala je očita nekoliko mjeseci kasnije, po povratku sa zajedničke avanture u Veneciji. Detaljno su ispitana Stevanova prošla emotivna iskustva, a pokazalo se da je bio u braku sa pjevačicom Jovanom, kako se moglo zaključiti iz iznesenih podataka. Obitelj su činile tri kćeri: Nika, Zara i Bjanka. Zanimljivo, najstariju kćerku smo imali zadovoljstvo sresti na renomiranom glazbenom natjecanju “Pinkove zvezde”.

 

Iako ne skrivam postojanje svog dečka, radije održavam razdvojenost između svog profesionalnog i privatnog života, posebno kada se radi o stvarima srca. Od velike je važnosti princip da svatko ima svoje zanimanje i duboko međusobno poštovanje koje mi je usađeno tijekom odrastanja. Ove su vrijednosti jednako važne i mom partneru i meni, jer vjerujemo da poštovanje treba prožimati svaki aspekt naše veze. Ovaj osjećaj, koji je izrazila Dragana Mićalović, svjedoči o njenom viđenju ljubavi. U travnju 2021. Dragana i Stevan prekinuli su vezu. Nakon prekida, glumica se svim srcem posvetila karijeri, što je rezultiralo zapaženim ulogama u televizijskim serijama “Igra sudbine”, “Tajna vinove loze” i “Od jutra do sutra”.

Preporučujemo