Prije nekoliko godina Vukica Vučurević, kći pokojnog Mirka Vučurevića, zaokupila je interes javnosti dopustivši hrvatskim televizijskim ekipama pristup u svoju rezidenciju. U tom je razdoblju s ponosom isticala činjenicu da je vilu pomno izradio visoko cijenjeni arhitekt, koji nije štedio truda kako bi kuća odisala aurom elegancije i privlačnosti. Sklonost su mi raskošne i ekstravagantne rezidencije, a srećom, imam sredstava da je nabavim. Kuća je odraz moje individualnosti. Kao što ja gledam u njega, tako i ono odražava mene – rekla je jednom prilikom.

U bogatoj četvrti Dedinje ponosno je pokazivala raskošan stil života kojem se prepušta. No, zanimljiv razvoj događaja dogodio se kada se u oglasima pojavila Vukičina vila koja se izdaje za vrtoglavih 1.000 eura po danu. Zanimljivo, primijećeno je da kontakt broj i ime vlasnika povezani s vilom nisu u skladu s Vukičinim. To je dovelo do nagađanja da je ista vila promijenila vlasnika. Čini sed a je ona izgubila svoje bogatstvo i da je primorana da rasprodaje sve što ima. Nakon očeve smrti, Vukica se našla u posjedu uglednog nogometnog kluba “Banat” iz Zrenjanina i renomirane tvornice satova “Nivada” iz Švicarske, naslijedivši jedinstvenu kombinaciju imovine. Tijekom intervjua samouvjereno je tvrdila da joj je majka u nasljedstvo ostavila ljepotu, dok joj je otac podario veliko bogatstvo. Što se tiče njezina pogleda na muškarce, dosljedno je tvrdila da je njihova vrijednost izravno proporcionalna njihovom financijskom bogatstvu. Vukica je dobro upoznata sa svijetom raskošnih putovanja, često kreće na putovanja u najudaljenije kutke svijeta, uranjajući u te egzotične krajeve na dulje vrijeme. Njezin životni stil definiran je raskošnim dodacima, ekstravagantnim odijevanjem i uživajućom kuhinjom.

Nikada ne idem u shopping bez barem 30.000 eura u džepu. Nevjerojatno je koliko bunda može stajati. Moje odrastanje nije bilo usmjereno na materijalna dobra, jer me otac uvijek savjetovao da se jednostavno divim bez kupnje. Međutim, na kraju mi ​​je počeo davati velikodušne količine novca. Već s 15 godina počela sam uživati ​​u luksuznim markama. Moj otac nikada nije nametao nikakva ograničenja mojim kupovnim navikama. Moja preferirana odredišta za shopping su Milano i Ženeva, a povremeno idem čak i u Pariz. Ove je riječi izgovorila tijekom revije na kojoj je ponosno pokazala izvrsnu bundu od činčile iz svoje kolekcije. Kad sam napunila 18 godina, otac me iznenadio gliserom kao rođendanskim poklonom. To je bilo upravo ono što sam tražila, jer moj apetit za luksuzom nema granica. Osim glisera, s 18 godina sam krenula u potragu i za svojim prvim automobilom i od tada uvijek posjedujem najnoviji model Mercedesa. Imam snažnu averziju prema odricanju bilo kojeg životnog zadovoljstva, budući da u potpunosti uživam u prepuštanju luksuzu.

Kuhanje mi nikada nije bila strast i smatram se sretnom što se nikada nisam opterećivala tim zadatkom. Bilo u Srbiji ili Švicarskoj, uvijek sam imala pomoć domaćica. Dok neki mogu kuhati kao čin ljubavi, meni to nikad nije bila sklonost. Uvijek sam nalazila zabavu u onima koji se bave kulinarstvom. Umjesto toga radije se prepustim kupnji suknji, haljina i planiranju godišnjeg odmora. Kuhanje me jednostavno nikad nije privlačilo. Shvaćam da su neke žene prisiljene kuhati, ali ja osobno ne dijelim to iskustvo. Nažalost, Vukičin život bio je pokvaren tragedijom kada joj je prije nekoliko godina preminuo otac Mirko, a nekoliko mjeseci prije toga slijedila je i njezina majka, dodavši tugu usred uživanja i raskoši koju je nekoć iskusila.

 

Preporučujemo