Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića teško je pogodila afera u kojoj se pop diva našla   kada su njene eksplicitne fotografije osvanule na naslovnicama svih medija. Sada se prvi put osvrće na skandal koji je u Srbiji odavno zaboravljen. Jelena Karleuša, poznata glazbenica, nedavno je gostovala u Informerovom podcastu. Tijekom intervjua otvoreno je govorila o raznim aspektima svog života, uključujući i brak s Duškom Tošićem o kojem se dugo nagađalo te navodnu aferu s Ognjenom Vranješom, čime je prekinula višegodišnja nagađanja.

Duško, čovjek kojeg obožavam, nosi titulu ljubavi mog života. On je nedvojbeno najprivlačnija osoba koju sam ikad susrela. Unatoč činjenici da je naš bračni status ostao netaknut, našoj vezi nedostaje reciprocitet u smislu privrženosti. Moje srce preplavljuje ljubav prema njemu, čak i ako osjećaji nisu obostrani. Naš je brak postao puka formalnost, lišena ikakve istinske emocionalne povezanosti. Iako živimo u istom kućanstvu, putovi su nam se razišli i odveli nas na odvojena putovanja. No, zbog naše djece nastavljamo suživot pod jednim krovom. Atina i Nika, naši voljeni potomci, zaslužuju prisustvo i majke i oca. Duško, kao otac moje djece, ima nezamjenjivu ulogu u mom životu, za koju bih sve žrtvovala. Dragovoljno bih ga zaštitila od ozljeda, čak i ako bi to značilo primiti metak umjesto njega. Posljednjih nekoliko godina dosta se pisalo o Jeleninoj vezi s Ognjenom Vranješom. Intimne fotografije pjevačice dobile su široki publicitet, dospjevši na naslovnice na brojnim platformama. Jelena tvrdi da je upravo Vranješ pustio slike u medije, što je rezultiralo poniženjem jedne od najistaknutijih glazbenih ikona ovih prostora.On je također medijima dayo i njihove provatne poruke. Vrijeme je da jednom zauvijek eliminiramo tu negativnu percepciju. Odbijam izgovoriti njegovo ime jer nije vrijedan priznanja. Posljedice s kojima sam se suočila rezultat su vlastite pogreške u online sferi, a posljedice sam podnijela bez prikrivanja, čak i od Duške. Nažalost, jako sam patila zbog incidenta koji nije bio ni približno smion.

Sam čin distribucije raznim medijima činio mi se nedokučivim. To je djelo koje izvode samo najodvratniji pojedinci. Iskorištavanje nečijeg povjerenja, praćeno prijetnjama i ucjenama, uz ultimatum razvod od Duška. Nisam imala želju udovoljiti mu, jer on je u mojim očima bio samo izvor podsmijeha i apsurda. Samo najniži od nižih i najkukavičkiji se bave takvim radnjama. Budite uvjereni, karma će ga na kraju sustići. Proživjela sam zaista užasno iskustvo, ono koje utjelovljuje najgoru noćnu moru svake žene. Prema riječima JK, skandal je uvelike utjecao na njen brak s Duškom, što je rezultiralo nepopravljivom štetom i nemogućnošću njenog supruga da joj ikada oprosti.  Da je netko drugi na mom mjestu, situacija ne bi toliko eskalirala. Međutim, kao Jelena Karleuša, našla sam se u centru svega. U početku sam njegove postupke odbacila kao puku neozbiljnost, ali kako su se događaji odvijali, shvatila sam da je on osvetoljubiva osoba, sposobna na sve. Međutim, njegov značaj sada je nebitan. Ono što je uistinu važno jest razmjer moje vlastite gluposti. Duboko žalim što sam cijelu obitelj izložila takvim previranjima, a posebno Dušku, koja je također javna osoba. Teško me pritišće teret krivnje. Osjećala sam golemu sramotu dok sam razgovarala o tome. Iako je Duško sve to izdržao, nije smogao snage u sebi da mi oprosti ovo medijsko prikazivanje.

Tijekom pet godina naša se veza razvrgla, a kćeri su sazrele. Vrijedno je napomenuti da sam Dušku oprostila njegove postupke, iako on nije sklon ponuditi oprost. Malo je pojedinaca koji bi bili voljni previdjeti ponižavajući prikaz koji je pretrpio u medijima kao prevarenog supružnika. Svim srcem preuzimam odgovornost za situaciju. Da Duško ima istu dubinu ljubavi prema meni kao ja prema njemu, imao bi sposobnost trijumfirati nad skandalom. Iako su Atina i Nika vjerojatno bile svjedoci afere u tajnosti, nikad mi nisu otkrile nijedan detalj. Vjerojatno im je mama usadila mudrost da svoje emocije stave ispred mišljenja drugih – otkrila je Jelena Karleuša u razgovoru za Informer.

Preporučujemo