Već je svim pratiocima muzičkog takmičenja Zvezde Granda poznato da će voditeljica Sanja Kužet zbog trudnoće neko vrijeme biti odsutna sa malih ekrana.S dozom tuge opraštamo se, doduše privremeno, od jednog od najzanimljivijih lica na televiziji. No, razlog ove pauze nedvojbeno je opravdan: Sanja Kužet trenutno je u petom mjesecu trudnoće, a većeg razloga za slavlje nema. Zbog toga se neće pojaviti u nadolazećoj sezoni iznimno popularnog showa “Zvezde Granda”.

 

Započevši karijeru prije više od dvadeset godina, zanosna voditeljica, koja je trenutno u četrdesetima, posjeduje besprijekornu tjelesnu građu, blistav osmijeh vrijedan pravo bogatstvo i ponosna je majka dvoje djece (s još jednim na putu!). Tijekom svoje karijere pružala nam je neprocjenjive vremenske prognoze, upozoravajući nas na nadolazeće snježne padaline, podsjećajući nas da ponesemo kišobrane i otkrivajući u kojem će gradu biti najviše topline. Mnogima se urezao u sjećanje njen staž voditeljke vremenske prognoze na televiziji Pink. Nedavno su ponovno osvanule fotografije iz tog razdoblja, pa oni koji su je propustili vidjeti na djelu daju nepobitan zaključak da su njezina privlačnost i šarm bili očiti i tada. U zaključku Dnevnika Televizije Pink učestvovala bi u programu i otkrila vremenske prilike koje nam predstoje narednog dana. Svojom dugom smeđom kosom i vitkom figurom djelovala je gotovo identično kako izgleda danas. No, osmijeh joj je uvijek bio nekako suzdržan. Tek kada je počela voditi poznato glazbeno natjecanje, njezin blistavi osmijeh konačno je došao u središte pozornosti. Nakon porodiljnog dopusta, Lepa Sanja sada ima dovoljno vremena da njeguje svoju obitelj i u potpunosti se posveti svojim sinovima Strahinji i Andriji koji željno iščekuju dolazak prinove.

Inače uz želju da postane profesorica geografije, Sanja je gajila i ambiciju da se bavi manekenskom karijerom. Tijekom studija otisnula se u svijet modelinga koji joj je pružio brojne mogućnosti i plijenio pozornost u raznim reklamnim kampanjama. Sanjin upečatljiv i zadivljujući izgled s vremenom ju je odveo u sfere filma, gdje se prijavila na audicije za uloge u dva zapažena kinematografska ostvarenja: “Doba nevinosti” i hvaljeni beogradski film “Sotonin ratnik” redatelja Stevana Filipovića. U potonjem tumačila je lik Shadow. Sanjino bogato manekensko iskustvo utrlo je put njezinom prelasku na televiziju, gdje je započela svoju voditeljsku karijeru na nekoć popularnoj BK TV. Nažalost, postaja je ubrzo ugašena, pa je Sanja prešla na drugu renomiranu televiziju – Pink. Sanja, vrijedna i inteligentna osoba, brzo je dobila stalni posao u ovoj televizijskoj kući zahvaljujući svojoj hvalevrijednoj radnoj etici. Sanju je većina gledatelja upoznala u ulozi karizmatične voditeljice vrlo gledane igrice TV Bingo. Dodatno, svoje voditeljske sposobnosti pokazala je u jutarnjem programu, gdje je predstavila vremensku prognozu.

Nakon nekoliko godina, njezina predanost i upornost privukli su pažnju Saše Popovića, cijenjenog čovjeka koji stoji iza Grand produkcije. Sanji je prišao s primamljivim prijedlogom – da postane voditeljica renomiranog pjevačkog natjecanja “Zvezde Granda”. Iako je u početku oklijevala, na kraju je prihvatila. Ishod ove odluke očituje se u ogromnom priznanju koje je Sanja dobila u javnosti, ali i prilici da pod parilom Grand produkcije vodi vlastitu emisiju “Halo, halo”. Tijekom 2014. Sanja je doživjela vrhunac svoje karijere, stekavši prepoznatljivost šire publike. Osim što je vodila Zvezde Granda, imala je i svoju autorsku emisiju. Ovo izvanredno postignuće bilo je rezultat njezine nepokolebljive predanosti i ulaganja u svoju karijeru, ne ostavljajući mjesta samozadovoljstvu. No, golemi pritisci na kraju su učinili svoje, pa je mlada i lijepa Beograđanka natjerala na privremenu pauzu od malih ekrana. Nakon perioda oporavka, vratila se pred kameru, samo kako bi opet napravila pauzu. Ovaj put, pak, vijest je bila iznimno pozitivna – Sanja je otkrila da čeka dijete, što ju je neizmjerno razveselilo.

Preporučujemo