Vera Čukić je svojim ulogama zauvijek obilježila jugoslovensku i srpsku kinematografiju. Poput većine majki, i ona je prestala pratiti vlastiti rođendan i pozornost je usmjerila na rođenje kćerkice Ivane Mihić. S nepokolebljivom usredotočenošću usmjerila je sve svoje težnje, ambicije i čežnje prema svom nasljedniku, pobrinuvši se da svaka ugašena svjećica na njezinoj rođendanskoj torti nosi njezino ime, služeći kao podsjetnik da se zaustavi gomilanje godina i prigrli živahna mladost koja željno grli svježe izaziva s radosnim smiješkom.

Do danas, Verino shvaćanje ostaje nepromijenjeno; Usprkos tome, njezina je kći  85. rođendan svoje majke doživjela kao važnu prigodu koja ju je potaknula da iznenadi Veru i priredi ne jednu, već dvije intimne proslave za oboje. Prema fotografiji koju je glumica podijelila na Instagram profilu, čini se da se majka i kći probijaju do svoje drage pivnice, mjesta u koje su često dolazile u prošlosti kad je dramatičar Gordan Mihić, voljen kao suprug i otac, bio još živ.

Na toj su lokaciji uz nazdravljanje uz čašu šampanjca proslavili novi broj na torti, trenutak koji je Ivana ovjekovječila fotografijom i popratila srdačnom porukom u nastavku. Najdražoj osobi u mom životu, mojoj majci, od srca želim sreću, dobro zdravlje, spokoj i život ispunjen dugovječnošću. Na ovaj poseban dan slavim izvanredno i neusporedivo postojanje moje divne i iznimne majke. Sa svom ljubavlju Iva. Sretan rođendan! Vera Čukić ove je godine neočekivano proslavila rođendan, a sve zahvaljujući svojoj kćerki  sa kojom je veže duboka emotivna veza.

Nakon Gordanove smrti, njih dvije posvetili su svoju pažnju isključivo jedno drugome, čak i povlačeći se iz svojih zanimanja. Značajan dio godine provele su iu vikendici u blizini manastira “Rajinovac”, gdje se nalazi Gordanovo posljednje počivalište, nedaleko od Beograda.

Preporučujemo