Ako vjerujete da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda je ovaj članak upravo za vas. Numerolozi i astrolozi tvrde da vrijeme našeg rođenja, bilo da je to jutro, popodne ili kasno navečer, ima značaj. Određivanjem numeričke vibracije povezane sa satom u kojem smo rođeni, možemo dobiti uvid u svoje ponašanje, stavove i emocije. Astrološka frekvencija vezana uz svaki sat u danu utječe na fluktuacije naših bioenergetskih impulsa.

Razdoblje između ponoći i 2 sata ujutro slovi za vrijeme kada na svijet dolaze najznatiželjniji i najradoznaliji pojedinci. Tijekom sati od 02:00 do 04:00, pojedinci koji posjeduju snažnu radnu etiku i jasan fokus na materijalne težnje dolaze u postojanje. Tijekom ranih sati od 4:00 do 6:00, hrabri pojedinci dolaze u postojanje, opremljeni izvanrednom sposobnošću da svladaju sve izazove koji im se nađu na putu i posjeduju kvalitete pravog vođe. U vremenskom rasponu od 06:00 do 08:00, pojedinci s fino usklađenom duhovnom prirodom i mistici se donose na svijet, blagoslovljeni jedinstvenim darom empatije.

Između 08:00 i 10:00 sati na svijet dolaze osobe s izraženom sklonošću humanizmu i urođenim šarmom. Tijekom sati od 10:00 do 12:00 sati, pojedinci sa snažnim nagonom za preobrazbom i poboljšanjem svijeta su dovedeni u postojanje. Ovi pojedinci su intimno upoznati s ambicijom i njenim pratećim težnjama. Između 12:00 i 14:00 sati, pojedinci sa sklonošću riziku i avanturama, potaknuti svojom bujnom maštom, dolaze na svijet. Između 14:00 i 16:00 sati na svijet dolaze pojedinci s velikom snagom, koji posjeduju sposobnost savladavanja svih izazova s ​​kojima se mogu susresti, što ih čini neprocjenjivima u vremenima nestabilnosti.

Između 16:00 i 18:00 pojavljuje se jedinstvena vrsta mirovnjaka, obdarena izvanrednom sposobnošću sagledavanja cijele situacije i obdarena inherentno dobronamjernom prirodom. Tijekom vremenskog okvira od 18:00 do 20:00 sati, pojedinci sa snažnom odlučnošću dolaze na svijet, posjedujući sposobnost postizanja izvanrednih postignuća. Između 20:00 i 22:00 sata, pojedinci koji su predodređeni za veličinu dolaze na svijet; vođenje običnog života jednostavno nije u skladu s njihovim potencijalom. Filozofi, između 22:00 sata i ponoći, dolaze u postojanje s spokojnim osjećajem unutarnjeg mira, iako ih drugi povremeno ne razumiju.

Preporučujemo