Vukica Vučurević, koju lokalni mediji nazivaju „srpskom Šeron Stoun“, spada među srećne osobe koje su imale privilegiju da uživaju u privlačnosti materijalnog blagostanja. Ipak, kako se kaže, žanješ šta si poseješ, a Vukica, koja je nesumnjivo živela uz maksimu “nebo je granica”, se potrudila, posebno kada su u pitanju finansijske stvari. Često se navodi da je Vukica među najprivlačnijim ženama u Srbiji koja svojom pričom i izgledom zaokuplja interesovanje onih oko sebe.

Pažnju javnosti privukla je kada je u svoj dom pozvala kamere hrvatske televizije, otkrivajući svoje ekstravagantno bogatstvo. Ona je ćerka pokojnog fudbalera i biznismena Mirka Vučurevića. Tokom intervjua, ispričala je mnogo zanimljivih detalja o svom životu, a sa zadovoljstvom je pričala i o sebi. Prema rečima Vukice, njena raskošna i ekstravagantna kuća na Dedinju odraz je njenog identiteta. Naglasila je da je njen dom reprezent njenog ličnog stila. Međutim, nedavno je njena vila viđena u oglasima u kojima se iznajmljuje po ceni od 1.000 evra po danu. Primijećeno je i da se ime i kontakt broj vlasnika razlikuju od Vukičinog, što je dovelo do spekulacija da je ista vila možda izgubljena kroz kockanje.

Unutrašnjost lokala u kojem je nekada uživala potpuno je renovirana i sada je potpuno neprepoznatljiva. Osim toga, vredi napomenuti da je Vukica od oca nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske. Kako Blic navodi u intervjuima, svoju fizičku privlačnost pripisuje majci, a bogatstvo ocu. Njeni stavovi o muškarcima su prilično otvoreni, jer smatra da je njihova vrijednost direktno proporcionalna količini novca koju posjeduju. Njen način života svedoči o njenom luksuznom načinu života, jer je hrabro izjavila da nikada ne kupuje ispod 30.000 evra.

Za mene je trošenje velike sume novca opravdano samo za bundu. Iako mi je otac usadio vrijednosti da ne trošim novac, na kraju mi ​​je dao mnogo toga. To mi je omogućilo da u mladosti počnem da kupujem luksuzne stvari, a otac me u tome nikada nije ograničavao. Često kupujem u Milanu i Ženevi, a povremeno i u Parizu. Tokom jedne emisije ponosno sam pokazala bundu od činčile iz svoje garderobe dok sam razgovarala o svojim ekstravagantnim potrošačkim navikama. Tada sam otkrio da mi je otac poklonio gliser za moj 18. rođendan.

Moja nezasita priroda me je navela da tražim sve što sam poželio, uključujući i svoj prvi auto sa 18 godina. Od tada sam zadržao sklonost prema najnovijim modelima Mercedesa, jer odbijam da pravim kompromise oko bilo kojeg aspekta mog luksuznog načina života koji donosi mi užitak. 

Preporučujemo