Mnogo ljudi na društvenim mrežama iznosi svoja iskustva u formi ispovijesti. Internet je vrvio pričom o ženinom priznanju, što je izazvalo različite reakcije ljudi. Dok su ga jedni dočekali raširenih ruku, drugi su bili ljuti zbog njegovog sadržaja. Ironija situacije čak je navela neke da vide humor u ispovesti.

Žena je izjavila da nije tipično sklona osećanju zavisti i da nije imala racionalnog razloga da veruje da joj je supružnik neveran. Ipak, jedne večeri ju je obuzeo osjećaj nelagode koji nije jenjavao. Kada je njen partner na kraju zaspao, odlučila je da ispita njegov telefon. Nakon što je pomno pregledala njegove poruke i ponašanje na mreži, nije našla nikakve naznake nepravde. Međutim, to ju je navelo da istraži njegov dnevnik poziva. Nakon detaljnog pregleda, otkrila sam tri kontakta koja su zbog visoke učestalosti poziva ocijenjena kao “sumnjiva”. Prvi kontakt je opisan kao “dodir koji je bio oličenje nežnosti”, drugi kao “suze slatke kao med”, a treći kao “žena o kojoj sam oduvek sanjao”. Ovo otkriće je dovelo do toga da mi se um izmakne kontroli dok sam razmišljala o mogućnosti nevjere mog muža s više partnerica.  Žurno sam se povukla u kupatilo da pozovem tri broja koja sam sačuvala u svom telefonu.

U početku sam, iz čiste radoznalosti, okrenula broj sa očekivanjem da ću dobiti povoljan odgovor. Međutim, moje nade su se raspršile kada je njegova majka podigla slušalicu, a mene je zahvatio val sramote. U svom stanju uznemirenosti, razmišljala sam da li da otkrijem svoje emocije još jednom članu porodice, ali mogućnost da identifikujem ovu osobu koja je izazvala “slatke suze” nikada mi nije pala na pamet. Dok sam se vrtila okolo u potrazi za saosećajnim uhom, bila sam iznenađen kada sam otkrila da se njegova mlađa sestra, koja je bila deset godina mlađa od njega, odazvala pozivu. Žena u priči doživjela je mješavinu emocija kada je shvatila kako njen muž gleda na njihovu porodicu. Bila je ponosna na njegovu ljubaznost prema njima, ali se i stidjela što je pala tako nisko. Teška srca priznala je svoju grešku mužu, koji je reagovao blagim smehom. Iako se i dalje osjećala neugodno, odlučila je da se iskupi tako što mu je kupila poklon. Velikodušno je ponudila polovinu svoje ušteđevine da mu kupi novi ručni sat i ne žali zbog svoje odluke.

Kada je vest objavljena, i majka i sestra su se smejale pre nego što su na kraju ponudile podršku. Majka je bila u mogućnosti da obezbijedi značajnu sumu novca, dok je sestra pomogla u kupovini potpuno novog motocikla. Poklon koji sam dala svom mužu naišao je na neočekivan odgovor. Umjesto smijeha i poljubaca, obuzele su ga suze sreće. Prenio je svoje iznenađenje i zahvalnost, razmišljajući šta je učinio da zasluži takvu naklonost od nas. Nažalost, priča se ne završava zadovoljnim zaključkom. Žena priča da je njen muž napustio njihov dom prije manje od šest mjeseci. Primijetila je da ga je čovjek po imenu “Alexa električar” neprestano zvao otprilike u isto vrijeme. Muž je otišao na motociklu koji mu je sestra pomogla da kupi, noseći sat koji mu je ona poklonila i sredstvima koje je obezbijedila njegova majka.

Preporučujemo