Prija je postala pravi fenomen u regiji nakon što j epo nekoliko puta napunila najveće dvorane. Priča se da sin Aleksandre Prijović nevjerojatno liči na strica Viktora, gotovo kao da je njegova kopija. Dugo je Aleksandar Živojinović, potomak Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, bio podalje od očiju javnosti. Iako bi par povremeno objavljivao fotografije svog djeteta, uvijek su ga prikazivali okrenutog leđima kameri. Ta se navika zadržala sve do Prijovićevog koncerta u sarajevskoj Zetri, kada su malog Aleksandra publici otkrili tako što su ga na pozornicu doveli s majkom. To je izazvalo veliko zadovoljstvo gledatelja.

Šarmantni plavokosi dječak sramežljivo se pridružio svojoj majci koja je zračila od radosti i ponosa zbog sina. Sigurno je da će jednog dana biti jednako ponosan što je član majčine zajednice. Kako su Prijinom sinu svi slali komplimente na račun dobrog izgleda, nismo mogli a da ne primijetimo da mali Živojinović nimalo ne podsjeća ni na Aleksandru ni na Filipa.


Viktor Živojinović nedavno je na svom Instagram profilu podijelio staru fotografiju koja razotkriva Aleksandrovu nevjerojatnu sličnost sa stricem. Iako je Aleksandar na fotografiji bio bucmastiji od strica, njihove fizičke karakteristike poput oblika lica, usana, nosa, očiju i boje kose gotovo su potpuno identične. Neosporno je da Aleksandar izgledom podsjeća na strica.

Prijin sin je miljenik svih, zahvaljujući činjenici da je jedini unuk roditelja Filipa i Aleksandre. Mali Aleksandar ima posebno mjesto u srcima svih članova obitelji i da se svi natječu tko će s njim provesti vrijeme. Ipka čini se da dječak nije razmažen što bi bilo normalno za očekivati kada je okružen tolikom pažnjom.

Preporučujemo