Od samog početka njihove emotivne veze mediji i javnost su sa zanimanjem pratili svaki detalj  vezan za Tasu u Nemanju. Tako se primjetilo i da su idnosi između Cecine kćerke i ženskih članova porodice Gudelj u jednom trenutku zahladnjeli. 

Splasnula se fama oko veze Gudelj-Ražnatović. Pojavili su se izvještaji koji upućuju na to da je majka Nemanje Gudelja isprva bila suzdržana prema njegovoj ljubavnoj partnerici, no na kraju se morala pomiriti s okolnostima i prigrliti njihovu zajednicu. Zakopavanje ratnih sjekira postalo je evidentno 8. ožujka, o čemu svjedoče radosne i nasmijane fotografije Anastasije Ražnatović, Olivere Gudelj i njezine kćeri Vanje.

  • Ove tri utjecajne žene imaju značajne uloge u životu trijumfalnog nogometaša. Tijekom Nemanjinog pričešća u crkvi, Anastasia i Olivera zajedničkim dolaskom pokazale su svoju čvrstu vezu, a cijela je obitelj u veselju proslavila Đurđevdan. Cecina kći doživjela je svoj inauguracijski okus novostečenog priznanja, označavajući značajnu prekretnicu u svom životu.

Vrijedi napomenuti da je njezino izvorno prezime sveti Nikola. Dana 6. svibnja s oduševljenjem je prenijela djelić radosnog ozračja koje je prožimalo Španjolsku. Tijekom slavljeničkog druženja stol je krasio niz poslastica od kolača, žitarica i uskršnjih jaja.

Anastasija je s oduševljenjem podijelila još jednu fotografiju na kojoj se nalazi njezina svekrva i Nemanjina sestra, a na naše iznenađenje uhvatili smo je kako uživa s Vanjom na bazenu. Dok je njena majka Ceca Ražnatović bila u Titelu, veselo je slavila uz svog prijatelja Rodića.

Fascinantnim spletom događaja gospođa Olivera vratila se na Instagram. Ono što je posebno zanimljivo jeste da su i ona i njena ćerka odlučile da ponovo prate Cecu, što je gest pomirenja. Unatoč tome, pjevačica još nije uzvratila uslugu praćenjem.

 

Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, istaknuta je srpska pop-folk pjevačica i najistaknutija figura srpske pop glazbene industrije. O njenoj golemoj popularnosti govore i nježni nadimci koje su joj dali njeni vjerni obožavatelji, poput “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”. Rođena 14. lipnja 1973. u Žitorađi, malom selu u južnom dijelu Srbije, Ceca je odrasla u kućanstvu u kojem je njezina majka Mira radila kao učiteljica, a otac mehaničar koji je kasnije prešao u političku ulogu kao predsjednik općine.

  • Ceca ima i mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci. Tijekom odrastanja Cecu i Lidiju prvenstveno su odgajali baka i djed Čedomir i Velika. Ceca je kao dijete pokazivala nevjerojatnu preranost, progovorila je sa nepunih šest mjeseci, a prohodala sa samo devet mjeseci. Njezin talent i strast za nastupom bili su vidljivi odmalena, jer je već s devet godina debitirala na pozornici, osvojivši publiku svojim nevjerojatnim vještinama.

Unatoč rastućem uspjehu, Ceca se suočavala s financijskim izazovima, često si nije mogla priuštiti kartu autobusom i morala se pješačiti kući nakon nastupa u obližnjim selima. Naime, jednom je prilikom otkrila da je u jednom vikendu zaradila 700 maraka, dok je mjesečna plaća njezine majke iznosila tek 25 maraka.

Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, umjesto daljnjeg školovanja, protiv volje svoje majke, odabrala je pjevačku karijeru. Tek mnogo godina kasnije uspjela je izvanredno završiti srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Danju bi radila na svojim obavezama, a navečer bi publiku osvajala svojim pjevanjem.

Prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom. Otkrio je njezin talent dok je sporadično nastupala u restoranu, a tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd.

Godine 1988. Ceca je u studiju poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša snimila svoj debitantski album “Cvetak zanovetak”, označivši značajnu prekretnicu u svojoj karijeri.

Preporučujemo