Razvodi već duže vrijeme potresaju javnu scenu u Srbiji i to više nije nikakva novost. Međutim kada je popularna folk pjevačica Dragana Mirković izdala javno saopštenje u kojem je navela da je i njenom braku došao kraj svi su bili iznenađeni jer se činilo da Toni i ona žive život iz bajke.

Mnogima vlada znatiželja oko mogućnosti brzog oporavka Dragane Mirković od razvoda. Osmijeh pjevačice, koji je prije samo nekoliko mjeseci bio popraćen suzama, jasan je pokazatelj da je preboljela bol koju je nekad osjećala. Prekid 24-godišnje veze s ocem njezine djece za pjevačicu je nedvojbeno izazovan, no čini se da joj je sve što se nakon toga odvijalo donekle olakšalo.

  • Draganina popularnost nastavlja rasti jer ne samo da nastupa više nego ikad prije, nego i izaziva ogromno obožavanje publike, dok se sve više nalazi okružena sve većim krugom prijatelja. Tijekom svojih ranijih godina rijetko je izlazila bez društva svog supruga, što se vidi po njezinim čestim objavama na Instagramu; međutim, situacija se sada značajno promijenila.

U odsutnosti s nasljednicima, Markom i Manuelom, zvanom “lucha iz Kasidola”, bavi se pregovorima sa suradnicima, organizatorima i stilistima, održavajući stalnu komunikaciju s kolegama koji su joj podrška. Očito je da aktivno širi svoju mrežu prijatelja i obnavlja stara prijateljstva koja su možda bila zanemarena.

Postoje nagađanja, iako je preuranjeno za konačnu procjenu, da je Dragana možda izgubila osjećaj vlastitog identiteta u braku s Tonijem. No, sada ponovno otkriva samu sebe i pronalazi radost u aktivnostima koje su joj donosile sreću tijekom mladosti.

Nedavno je ponosno ispričala da ju je posjetila prijateljica iz Kanade, te je dogovorila razgledavanje Beča, koje je od milja nazvala „Girls trip“. Irina, moja draga prijateljica, donijela mi je neizmjernu radost svojim posjetom.

Dodatno me oduševila tako što je pjevačičinoj fotografiji dodala iskrenu poruku, a kasnije podijelila i snimku uživanja u kavi s gostom i još dva društva. Osmijeh Dragane Mirković i dalje je snažan pokazatelj da je ili već krenula s razvodom ili je u tome znatno napredovala.

Biografija:

Rođena 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković djetinjstvo je provela u selu Kasidol kod Požarevca, s roditeljima i sestrom do svoje 21. godine. U početku sa željom da studira engleski i da se bavi karijerom turističkog vodiča, njen put je krenuo drugim putem. napunila 14 godina kada se otisnula u svijet pjevanja. Nevjerojatno, sa samo 15 godina snimila je svoj prvi album, označivši početak gotovo četiri desetljeća duge karijere ispunjene brojnim albumima i singlovima koji su iz godine u godinu rušili rekorde prodaje.

Unatoč tome što je odmalena živjela pod stalnim nadzorom javnosti, Dragana je uspjela izbjeći sve skandale, čime je zaslužila reputaciju besprijekorne karijere. Novinari često primjećuju njenu netaknutu prošlost. Kada je u pitanju privatni život, Dragana otkriva da je prije udaje imala samo tri ljubavna partnera.

Jedan od njih bio je i Zoran Bašanović, koji je jedno vrijeme bio njezin menadžer. Krajem devedesetih u Beču je ukrstila puteve s biznismenom Tonijem Bijelićem. Prema Draganinim riječima, prvi put su se upoznali kada joj je nakon jednog od nastupa ljubazno ponudio prijevoz do aerodroma. Tijekom tog susreta poklonio joj je set izuzetnog dijamantnog nakita, zajedno sa svojom posjetnicom.

Nakon što je primila dar koji nije željela prihvatiti, odlučila je posegnuti za njim i kontaktirati ga. Brzo je odgovorio na njezin poziv, izrazivši namjeru da joj uzvrati dar i uputio joj poziv da mu se ubuduće javi. Pjevačica je otvoreno priznala da su je tih dana izjedale misli o njemu.

Njihovi telefonski razgovori postali su redovita pojava, što je dovelo do njezine konačne odluke da ga posjeti. Njezin se posjet pretvorio u želju da ostane uz njega. Na vrhuncu slave pjevačica se preselila u Beč gdje je 2000. godine izmijenila zavjete s Tonijem. Sljedeće godine rodio im se sin Marko, a 2002. rodila im se kći Manuela. napravila značajnu pauzu u karijeri, sumnjajući da njezina publika željno iščekuje njezin povratak na pozornicu ili izlazak novog albuma.

  • Na njezino zaprepaštenje, interes za glazbu Dragane Mirković nije jenjavao, što se očituje u stalnom tiražu njezinih kasnijih albuma. Jednom je prilikom izjavila da od udaje nastupa s nepokolebljivom predanošću potaknutom ljubavlju prema glazbi i svojim odanim obožavateljima. Pjevačica se također može pohvaliti velikim brojem pratitelja na platformama društvenih medija, s preko 650.000 pratitelja na Facebooku i 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu.

Srbijanski tabloidi često ističu veliku imovinu i bogatstvo koje posjeduju Dragana i njezin suprug. U siječnju 2022. godine objavili su članak u kojem procjenjuju svoje bogatstvo na oko 100 milijuna dolara. Ni pjevačica ni njezin suprug nisu dali nikakav odgovor niti izjavu u vezi s ovim objavama.

Preporučujemo