Ivica Dačić, poznati političar porijeklom iz Srbije, trenutno obnaša cijenjenu dužnost ministra vanjskih poslova u Vladi Srbije od 2022. Dačić je također predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS). Rođen 1. siječnja 1966. u Prizrenu, Dačić danas živi i radi u Beogradu. Uvijek je bio transparentan u pogledu svojih težnji, a krajnji cilj mu je  postati predsjednik Srbije. Obzirom da je poznat kao jako ambiciozan mnogi ne sumnjaju da će u tome i uspjeti.  I dok je pokušavao tajiti svoj privatni život, doznaje se da Dačić ima kćer koja je lijepa crnka i možda ima političkih ambicija.

Predsjednik SPS-a navodi da će Andrea upisati Fakultet političkih nauka sa usmjerenjem na međunarodne studije. Za tu su odluku utjecali rezultati prošlogodišnjeg testa profesionalne orijentacije koji je potvrdio njezinu strast prema politici. Dačić je izrazio divljenje i Andrei i Luki, koji su slavu stekli zahvaljujući ljubavnoj vezi s pjevačicom Milicom Jokić. Dok se čini da se Andrein brat dobro osjeća u središtu pozornosti javnosti, ona odlučuje zadržati privatnost. Ipak, priznaje da će njezina budućnost u politici zahtijevati veći stupanj javne vidljivosti.

Trenutno ova djevojka nalazi utjehu u svojoj osobnoj sferi, držeći samo nekoliko bliskih suputnika u svom društvu. Rijetko prate roditelje na društvenim događanjima, samo se u rijetkim prilikama pridružuju obiteljskim proslavama i posjećuju zajedničkim poznanicima. Iznenadna eksponiranost ljepote i elegancije kćeri Ivice Dačića u javnosti je anomalija vrijedna pažnje.

Po dolasku na obiteljsko okupljanje  svi su primjetili njenu ljepotu. Njezinu pripijenu svilenu haljinu u živopisnoj crvenoj nijansi pridržavale su tanke naramenice koje su nadopunjavale njezinu siluetu. Frizura i šminka bili su joj vješto dotjerani, a nosila je elegantne bež štikle. Promatrači su zapazili Dačićevu partnericu, koja nije pokazala samo zadivljujuće fizičke karakteristike i neodoljiv šarm, već i temeljne osobine vještog pregovarača, koje bi je potencijalno mogle izdvojiti na polju diplomacije.

Preporučujemo