Nemanja Gudelj Tasin izabranik ugađa svojoj partnerici na svaki mogući način. Sačuvavši najbolje za kraj, Anastasija Ražnatović godinu je zaključila putovanjem za pamćenje. Nakon kratkog boravka u Beogradu kako bi sudjelovala u radosnom obiteljskom okupljanju, skrenula je sa svog uobičajenog puta i krenula u novu avanturu, usmjerivši pogled na živahni grad Dubai.

Trenutno kći Cece Ražnatović i vrsni nogometaš oduševljavaju sunčanom i raskošnom arapskom metropolom. Očigledna radost koju doživljavaju očituje se kroz njihove blistave osmjehe na zajedničkim fotografijama. Njihovi planovi za godišnji odmor u ovoj toploj destinaciji ostaju neotkriveni. Moguće je da najugodnije trenutke čuvaju za povratak u Beograd Anastasija je fotografiju sebe i Nemanje u Dubaiju napisala kao “Buba i ja”, sa zadivljujućom pozadinom osvijetljenih nebodera. Jedinstveni dizajn na njezinoj majici izazvao je pozornost brojnih promatrača.

Mladi par proživio je burnu godinu ispunjenu i radosnim i bolnim trenucima, no u svemu su ustrajali. Važno je podsjetiti da su Anastasija i Nemanja u svibnju tragično doživjeli gubitak dugoočekivane bebe. Čak i usprkos ovoj nedaći, naša ljubav će trijumfirati, izjavio je nogometaš u tom razdoblju.

Tijekom ljeta imali su priliku istraživati ​​zapanjujuće lokacije, od slikovite Azurne obale do šarmantnog otoka Mykonos. Osim toga, imali su sreću proslaviti svoj brak u dva različita okruženja – privatnoj ceremoniji u Španjolskoj nakon koje je uslijedilo nezaboravno okupljanje u očaravajućem samostanu Grocke, okruženi svojim najbližima. Za kraj godine odlučili su otići u Dubai, gdje uživaju svaki trenutak i  trude se da maksimalno iskoriste svoje slobodno vrijeme. Nakon toga se Nemanja mora vratiti svojim obavezama a Tasa će uživati u čarima prelijepe Španije.

Preporučujemo