Za glumački par, Slobodu i Vojina Ćetkovića, njihov dom je mirno utočište, mirno utočište usred užurbanog života. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već petnaest godina dijele blažen brak, a radost njihove ljubavi očituju i njihove kćerke bliznakinje Vera i Mila, koje su odnedavno počele da se povremeno pojavljuju u javnosti uz diskreciju. Važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni u Srbiji.

Unatoč uobičajenoj diskreciji u privatnom životu, glumački dvojac nedavno je izazvao veliku pometnju kada je na društvenim mrežama osvanuo video na kojem Sloboda pokazuje svoje klavirsko umijeće, uz melodične glasove Vere i Mila u pozadini. Ovaj neočekivani uvid u njihove glazbene talente sugerira da je par svoje umjetničko umijeće prenio na sljedeću generaciju.

Ne samo da smo imali sreću svjedočiti zadivljujućoj ljepoti glumice u kućnom izdanju, već nam je omogućen i rijedak pogled u njezino osobno prebivalište. Prirodne boje dominiraju interijerom, a obilje svjetla i sobnih biljaka ispunjava stan; štoviše, upečatljiva je cijela stijenka izrađena od stakla. U vrijeme značajnih blagdana poput Uskrsa, dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ima poseban značaj za obiteljski orijentirane pojedince koji cijene tradiciju. Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sve svoje slobodno vrijeme odlučuju provesti u Čortanovcima, mjestu gdje su prije nekoliko godina kupili plac i sagradili ugodan ljetnikovac.

 

Sa svojim izvrsnim položajem na samoj obali Dunava, kuća nudi neuporediv pogled, dok okolna netaknuta priroda i svjež zrak stvaraju miran ambijent koji je vrlo tražen. U razgovoru s gostujućim novinarima, žitelji mirnog sremskog grada otkrili su da voljeni glumački dvojac često dolazi s kćerkama i preslatkim ljubimcem u pratnji.

Preporučujemo