Mirno prebivalište Radoša Bajića je krajnje utočište mira za sve članove njegove porodice. Radoš Bajić je čovek mnogih talenata, koji je postigao veliki uspeh kao glumac, reditelj i scenarista. Svojim radom donio mu je brojne nagrade, a spreman je da nastavi svoju impresivnu karijeru u godinama koje dolaze. Ipak, i pored svih profesionalnih dostignuća, Bajić iznad svega cijeni svoju porodicu. Svoj skladni porodični život često dijele na društvenim mrežama.

Mnogi ga smatraju najbogatijim glumcem, ali ne u pogledu materijalnih dobara. Umjesto toga, njegovo najveće bogatstvo dolazi iz činjenice da može živjeti pod istim krovom kao i svi njegovi potomci. Bajićev dom, koji se nalazi u mirnom delu Beograda, je trospratnica koja je puna sreće i smeha. Sa njim žive supruga Milena, ćerka Jelena sa suprugom, sin Nedeljko i njegov partner, kao i Bajićevi voljeni unuci – Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip.

Živoj atmosferi doprinose i porodični psi koji svakodnevno trče po prostranom dvorištu. Komšije porodice Bajić svedoče o izuzetnom gostoprimstvu Radoša, koji uvek dobija samo pohvale za ljubaznost i ljubaznost. Napominju da je glumac baš onakav kakav se pojavljuje na televiziji – ljubazan, pristupačan i uvijek raspoložen. Uprkos priznanjima koja dobija, Radoš nikada ne propušta da prizna da je njegova supruga Milena stena njihovog domaćinstva i porodice.

Njena bolest je nanela velike teškoće porodici, ali je Radoš ostao uz nju kroz sve muke, uzdajući se u svoju veru da ih izdrži. Kao rezultat toga, porodica Bajić je iz tog iskustva izašla još jača i ujedinjenija. Trenutno se u bioskopima prikazuje najnoviji Radošev film “Heroji Haliarda”, u kojem nastupa ansambl renomiranih glumaca, među kojima je i Žarko Laušević.

Preporučujemo