Miloš Biković je posljednjih godina jedan od najomiljenijih glumaca u Srbiji ali i Rusiji gdje stalno ima profesionalne angažmane. Zbog toga on živi na relaciji Beograd Moskva a da li će se to promijeniti nakon što je postao otac ostaje da se vidi. Kako se bližio treći dan Božića, točnije uoči svog 36. rođendana, Miloš Biković radosno je prvi put prigrlio očinstvo. Željno iščekivani dolazak sina na svijet donio je potpunu transformaciju u živote ponosnih roditelja, glumčeve voljene partnerice, talentirane odvjetnice Ivane Malić, nakon dugog i nestrpljivog čekanja od devet mjeseci.

 

Budući da je većina njegovih prijatelja, kolega i poznanika ostvarila značajne uloge u životu, Miloš je zamišljao kakva bi potencijalno mogla biti njegova budućnost. Odricanje je koncept koji on priznaje, no tijekom nedavnog intervjua za podcast otkrio je svoju namjeru da živi na dva različita mjesta. Nadalje, izrazio je da će njegov pristup poslu ostati relativno nepromijenjen, jer bi njegova drastična promjena negativno utjecala na njegovo psihičko blagostanje. Čvrsto vjeruje da je za njegovo dijete ključno da ima stabilnog i staloženog oca.

S dolaskom prvog djeteta, uskoro će se otkriti i sposobnost Miloša Bikovića da ispuni očekivanja i balansira između svoje uloge oca novorođenčeta, čije ime ostaje neotkriveno za sada kada je u pitanju javnost, i njegovih ostalih obveza. Usred niza čestitki i poruka podrške za glumca i njegovu partnericu, nagađa se da će u početku dobiti obilatu pomoć od svojih roditelja, ali se također očekuje da neće štedjeti u angažiranju predane dadilje.

 

Večeras se u Bikovićevom domu očekuje veliko slavlje na koje će glumac kako je i običaj pozvati rodbinu i priajtelje, popraćeno fotografijama koje će sigurno podijeliti sa svojim vjernim pratiteljima.

Preporučujemo