Njegovo rođenje u kolovozu prošle godine izazvalo je veliku pometnju u cijeloj regiji te mu je priskrbilo simpatičan nadimak “dječiji džin”. Pavle, težak impresivnih 6,5 kilograma, drži se odlike jednog od najvećih novorođenčadi ikada zabilježenih u Srbiji. Kako su bližili božićni blagdani, točnije 8. siječnja, proslavio je peti mjesec postojanja osvojivši sve svojom nevjerojatnom prisutnošću.

 

Pavle, beba puna radosti i osmijeha, nastavlja napredovati i nadmašuje svoje vršnjake unatoč većoj težini od rođenja. S 10 kilograma i brojem 74 ostaje živahan i razigran, uvijek u središtu  pažnje. Nevjerojatnom ga ljubavlju obasipaju njegova obožavana braća i sestre, kao i majka Suzana Kučina. Suzana se rado prisjeća kako su mu babice u gornjomilanovačkom rodilištu dale nadimak Dundule, koji je ironično u suprotnosti s njegovom veličinom, ali mu je sada postao najdraži.

Nadimak “Dundule” brzo su prihvatili svi nakon što ga je dobio, a sada je Pavlu veliko veselje da ga zovu tim imenom. Njegova majka Suzana Kučina ispričala je da je Pavle njihovo treće dijete te da je njezina trudnoća bila slična prethodnima. No, nisu bili spremni na to da će Pavle imati više od šest kilograma po rpđenju . Suzana, koja je već dvaput rodila, spomenula je kako su njezina starija djeca imala tipičniju težinu od oko 3700 grama.

Iskustvo ove vesele mame u trećoj trudnoći bilo je nevjerojatno slično kao u prethodne dvije trudnoće. Jedina uočljiva razlika bio je njezin povećani apetit, osobito za slana jela, i blagi pad njezine ukupne brzine. Tek je kasnije shvatila razlog tih promjena – njezina je beba bila znatno veća. Porođaj je započeo prirodnim putem, ali je na kraju zahtijevao carski rez. Pavje je imao skoro 6,5 kilograma po rođenju što je uistinu velika rijetkost.

Preporučujemo