Glumicu i pjevačicu Snežanu Savić sz smatrali najvećom damom na javnoj sceni. Sa svojih dvanaest godina unuka Snežane Savić već je plijenila pažnju svojom očaravajućom ljepotom.Njezin zadivljujući azurni pogled nemoguće je ignorirati, ostavlja neizbrisiv dojam na one koji ga susretnu. Čak je i njezinom širokom, izvrsnom i bezazlenom osmijehu neodoljivo odoljeti.Ne samo da unuka Snežane Savić i kćerka Anite Lazić Todorović baštini šarm i ljepotu, već zrači karizmom i izuzetnim intelektom. To se očituje kroz njezina akademska postignuća i uključenost u izvannastavne aktivnosti.

Nina Todorović, zanosna mlada djevojka, tek je u pubertetu. Uskoro će doživjeti fizičke i psihičke promjene. Prema riječima njezine uspješne bake, Nina u djetinjstvu nije nalikovala majci, već je nalikovala na oca koji je vrlo zgodan muškarac. Snežana je za medije rekla da je njena unuka Nina i šarmantna i prezrela. Unatoč tome, na slici koja je prikazana medijima nije Snežanina kći Anita, već njen zet, dr. Ivan Todorović. Zanimljivo, Ninin otac i djed su jedno te isto, a Snežana se raspisala o njegovom dobrom izgledu, uzviknuvši da je njena unuka čista ljepotica.

Na temelju nedavnih slika glumičine kćeri, čini se da su se trenutne okolnosti znatno promijenile tijekom vremena i da se to i dalje čini.Kako Nina sazrijeva, postaje izvanredna mlada žena koja zapanjujuće sliči i svojoj majci i svojoj poznatoj baki. Na našim prostorima Snežana je važila za jednu od najotmjenijih glumica u najboljim godinama. Čak i sada, kada je ušla u svoje osmo desetljeće života, zadržava izvanredan izgled ljepote i gracioznosti.


U sadašnjem trenutku najviše joj pristaje uloga bake i u njoj potpuno uživa. Prema njezinim riječima, to je savršena uloga za nju. Nadalje, nevjerojatno je ponosna na uspjehe svoje unuke.

Preporučujemo