Usred četinara na Tari smjestilo se planinsko prebivalište Jovana Memedovića, gdje mu društvo često pravi veličanstveni čistokrvni vučjak. Voditelj je poznat po svojoj ljubavi prema prirodi i on voli da se osami u svojoj vikendici. S velikom pažnjom, Memedović je vješto izradio šarmantni kutak, crpeći inspiraciju iz jedinstvenih kuća koje je susretao tijekom svojih putovanja. Na jednoj posebnoj izložbi ponosno je otkrio da je angažirao stručnost usamljenog majstora koji je posjedovao znanje i vještinu da ga oblikuje od cijele bukve. Čim uđete unutra, ugodna aroma drva prožima zrak, stvarajući doista impresivno iskustvo.

 

Ljubazno dijeleći niz fotografija sa svojim vjernim sljedbenicima, Jovan je pružio uvid u prekrasno uređeno imanje koje je brižljivo uredio. Ogroman konsenzus među gledateljima bio je da je uspješno oživio težnje onih koji su željno iščekivali svoju zasluženu mirovinu. Iako se Memedović razišao s Radio-televizijom Srbije, još nije otišao u mirovinu. Nastavljajući krasiti naše ekrane, trenutno obavlja ulogu voditelja kviza za “Poteru”. Štoviše, čini se da će se do kraja života posvetiti autorskom projektu “Sasvim prirodno”. Iako se iz urbanog okruženja preselio u mirne planine, njegov je utjecaj i dalje značajan, a njegov utjecajni glas i dalje odjekuje. Zanimljivo, čini se da njegova nasljednica, Maša, sve više utjelovljuje njegov duh dok na svojoj platformi promiče životni stil usredotočen na dobrobit, ekološku održivost i modne izbore, uključujući očuvanje netaknutih rijeka.

Mediji su opsežno pratili svaki aspekt svadbene ceremonije Jovanove kćerke i proslave koja je uslijedila. Iznimno pozitivne povratne informacije koje je dobila Jovanova nasljednica naveli su je da povjeruje da sada sa svojim vjernim pratiteljima može otvoreno podijeliti intimne detalje iz svog života, uključujući i pogled na svoj novouređen stan. Na samo nekolicini fotografija vidljivo je da Maša i Bogosav imaju dubok afinitet prema drvenim površinama, koje kao da dominiraju gotovo svakom prostorijom, pomalo podsjećajući na prebivalište Jovana Memedovića.

Ne može se poreći da je primarni izvor inspiracije mladoj influencerici i fotografkinji njezin otac, koji joj je uzoran uzor. Ona željno promatra njegove postupke i radosno ih uključuje u svoj život. U nedavnom ažuriranju odlučila je otkriti još jedan aspekt svog osobnog prostora svojim vjernim pratiteljima. Ovoga puta središnje mjesto zauzela je njezina blagovaonica, ukrašena jednostavnim božićnim drvcem okićenim svježe zavezanim mašnama. No, ono što je mnogima uistinu zaokupilo pažnju je bogata zbirka knjiga uredno posloženih ispod nje.

Preporučujemo