Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Zdravko Čolić pojavio se kao istaknuti pjevač u doba procvata bivše Jugoslavije. S opsežnom diskografijom od petnaest studijskih albuma i mnoštvom pjesama s vrha top ljestvica, Čolićev glazbeni put započeo je kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća i ne prestaje osvajati publiku do danas. Smatra se jednom od najvećih regionalnih zvijezda i aktivno nastupa iako je zagazio u osmu deceniju.

Zarazno uzbuđenje blagdanske sezone osvojilo je brojne pojedince, uključujući i ugledne ličnosti koje nisu bile izuzete od njegovog šarma. Marljivi trud uložen u novogodišnje kićenje bio je očit, a novogodišnje drvce koje krasi kuću Zdravka Čolića doista je  veličanstveno.

Unatoč tome što popularni pjevač voli privatnost i medije javnost još nije pozvao u svoj dom ponešto se može saznati zahvaljujući njegovim nasljednicama . Ipak, njegove kćeri Una i Lara rado dijele slike svoje rezidencije, smještene u mirnom dijelu Košutnjaka. Sa svojim bujnim okolišem, prostranim dvorištem, dvostrukim ulazima i rigoroznim sigurnosnim protokolima, vila odiše osjećajem mira i sigurnosti.

Zahvaljujući Uni, kćeri Zdravka Čolića, javnost je već imala priliku zaviriti u unutrašnjost njegova doma, točnije ulaz i spavaće sobe. Kći Zdravka Čolića nedavno je dala uvid u njihov dom, pokazavši razne prostore poput kupaonice i dvorišta. Osim toga, otkrila je i svečane ukrase koji krase njihovu rezidenciju. Božićno drvce okićeno je zapanjujućim ukrasima, a čini se da je Una ponovno zanemarila očevo pravilo. Naime, ranije su se šuškale da je pjevač svojoj kćeri zabranio dijeljenje slika iz vile. Međutim, čini se da se predomislio ili je njegova kći jednostavno odlučila ne poslušati njegove upute.

Preporučujemo