Jelena Karleuša je poznata po svojoj otvorenoj prirodi. Ona nije od onih koji suzdržavaju pritužbe ili pohvale kada su u pitanju njeni kolege. Iako se može naći u sukobu s mnogima, postoji i nekoliko odabranih kolega s kojima održava snažnu vezu i nudi nepokolebljivu podršku. Karleuša je izrazila svoje veliko divljenje Priji i otkrila detalje njihovog slučajnog susreta u jednom restoranu.

Prija, žena neizmjernog šarma, prišla mi je s najvećim poštovanjem i obasula pohvalama moju dobro odgojenu djecu. Njezina prisutnost odmah je podsjetila na zanosne likove Jelene Rozge, Dragane Mirković i Nataše Bekvalac, koje poput Prije posjeduju iznimne komunikacijske vještine. Zaista je nevjerojatno kako te dobrodušne žene gaje takvu ljubav prema meni (iako sam i dalje zbunjena zašto). Prijin “mac-mac” pristup potpuno me razoružao. Da sam muškarac, bez muke bi ispunila svaki moj hir, a ja ne bih štedjela da joj nabavim Birkin torbu. Toliki je opseg moje nepokolebljive podrške ovim izvanrednim pojedincima, izjavila je Jelena

 

Malo kome je pošlo za rukom ono što je uspjelo Aleksandri Prijović. Beogradska Arena svjedočila je trima rasprodanim koncertima koji su energijom nastupa Aleksandre Prijović zapalili cijelu regiju. Uz to je rasprodala i čak pet zagrebačih Arena i još nekoliko njih u regiji. Najvažnija joj je podrška obitelji koja uz nju dolazi na svaki nastup.

 

Moja obitelj je moj stalni pratilac, prati me gdje god idem. Njihova prisutnost mi je od iznimne važnosti, pogotovo tijekom mojih koncerata. Njihova nepokolebljiva podrška i dobre želje stalni su izvor radosti. Nastojim ih učiniti ponosnima na svaki način, jer su me naučili vrijednosti jednostavnosti i zadovoljstva. Na pitanje što mi je potrebno za putovanja, jednostavno odgovaram skromnim zahtjevom za vodom. Ovakve osjećaje izrazila je Aleksandra, na veliko oduševljenje svojih vjernih obožavatelja.

Preporučujemo