Pitanje prekomjerne težine postaje sve veća briga za veći dio svjetske populacije. Gojaznost ne samo da utiče na naš fizički izgled, već predstavlja i značajne zdravstvene rizike. Naime zbog ubrzanog temp aživota ljudi konzumiraju brzu i nezdravu hranu a mnogi jednostavno uživaju dok jedu i nemaju granicu.

Ova borba nije ograničena na širu javnost, jer se čak i poznati pojedinci suočavaju sa ovim izazovom kako stare. Jana Todorović, istaknuta ličnost, hrabro je u medijima progovorila o svojoj ličnoj borbi sa kilogramima.

Poznata pevačica Jana Todorović nadaleko je poznata po svojoj upečatljivoj ljepoti, koja se dosljedno smatra jednom od vizuelno najzanimljivijih umjetnica u muzičkoj sferi. Njena izvanredna građa poboljšava njenu zadivljujuću scensku ličnost, a ona je otvoreno priznala svoju borbu s održavanjem uravnotežene težine. Uz manje korekcije svojih prehrambenih navika, postigla je izvanredan podvig smršavši zapanjujućih 14 kilograma u samo tri mjeseca.

Izražavajući svoju sklonost uživanju, pevačica je otvoreno priznala svoje obožavanje uživanja u ukusnoj hrani visokog kalibra. Ipak, nedavni susret sa Vagom zatekao ju je nespremnu. Ovaj neočekivani trenutak poslužio je kao potresna spoznaja, jer je otkrila da je nakupila značajnih 20 kilograma, što je rezultiralo ukupnom težinom od nevjerovatnih 82 kilograma.

 

  • Prepoznavši potrebu za modifikacijom u ishrani, Jana je odmah reagovala izbacivanjem visokokalorične hrane i preusmjeravanjem pažnje na konzumaciju kuhanih jela.

Prijatelju sam priznao nedostatak povjerenja u svoju sposobnost da skinem kilograme zbog svog gađenja prema ograničenjima. Međutim, prihvatila sam izazov i krenula na dijetu. Pothvat isključivo kuhanih jela pokazao se prilično izazovnim, što je dovelo do višestrukih pokušaja mršavljenja.

Bez obzira na to, ustrajao sam, izbacivši iz ishrane hljeb, deserte, začinjena jela i prženu hranu, dok sam umanjio unos mesa. I tako sam se pridržavao ove disciplinovane metode.

Nakon što je efektivno izgubila 14 kilograma u periodu od tri mjeseca, njena trenutna težina iznosi 68. Međutim, ona ostaje odlučna u svojoj posvećenosti da nastavi napredovati.

 

Cilj mi je da skinem još par kilograma i postignem težinu od 66 kilograma. Prihvatanje hranjive dijetetske rutine postala je moja standardna praksa, iako nije lišena prepreka. Obično moje opcije za doručak uključuju jaja, žitarice ili voće.

S druge strane, ručak i večera nude ograničenu raznolikost jer se prvenstveno sastoje od kuhanih jela. Uglavnom se odlučujem za povrće u kombinaciji s posnim mesom, povremeno uživajući u čaši vina. Što se grickanja tiče, preferiram voće“, izjavila je u tom periodu.

Jana je do sada uspjela održati svoju lozu, uz povremene varijacije, a sudeći po fotografijama koje oduzimaju dah koje često objavljuje na Instagramu, čini se da je nevjerovatno lijepa.

 

biografija:

Dragana Jana Stanojević, rodom iz Prištine, rođena je 1974. godine. Odrasla je u selu Babin Most, gde je stekla osnovno i srednje obrazovanje. Pored toga, upisala je i Muzičku školu “Stevan Mokranjac” u Prištini. Tokom svojih ranih tinejdžerskih godina, sa 14 godina, prvi put je pokazala svoje izuzetne vokalne talente u intimnom okruženju porodičnih okupljanja.

Ubrzo nakon toga, postala je član izvođačke grupe svog oca i brata Dejana, pokazujući svoje talente u raznim prilikama, uključujući venčanja, krštenja i lokalne ustanove u i oko Prištine. Dok njen debi album, koji je objavljen 1992. godine, zbog ograničenih marketinških napora nije pobrao mnogo priznanja, Jana se našla na mjestu muzičkog instruktora u osnovnoj školi u Babinom Mostu. Ipak, njen izuzetan talenat, zadivljujući glas i neodoljivi šarm brzo su privukli pažnju publike kada je očarala publiku u renomiranoj beogradskoj kafani “Obilić”.

  • Početkom 1990-ih Jana se ukrstila sa sadašnjim suprugom Ivanom Todorovićem. Ivan, koji je vlasnik “Vip production” (“BN music”), osvojio je njeno srce. Zavjete su razmijenili 1995. godine i od tada borave u Minhenu. Jana je 2. novembra 2006. godine u Las Vegasu na svijet dočekala kćer Kristinu Julien. Iako je malo prisutna u medijima, Jana često dijeli intimne porodične trenutke na raznim platformama društvenih medija.

I pored toga što je u stranoj zemlji boravila više od dvadeset godina, Jana se često vraća u prestonicu Srbije kako bi zajedno sa svojim kolegama muzičarima učestvovala u nastupima, koncertima i promocijama albuma. Ona se ističe među nekolicinom odabranih vokala koji su postigli uspeh kroz stvaranje pesama visokog kalibra, umesto da pribegavaju skandaloznom ponašanju i nedozvoljenim aferama, koje često dominiraju naslovima srpskih tabloida. Mediji se često upuštaju u nagađanja o mogućim promjenama na Janinom tijelu, pripisujući ih njenim privlačnim oblinama.

Preporučujemo