Razvodi su danas postali sasvim normalna stvar i dešavaju se svima kako običnim građanima tako i poznatim ličnostima. Razika je ta što u drugom slučaju o tome svi mediji izvještavaju i iznosi se prljav već kao što je bilo u slučaju poznatog glumca i njegove supruge. 

Više od dva desetljeća Marija Savić i Aleksandar Srećković Kubura bili su povezani u bračnoj zajednici i dijelili radost odgoja svoja dva sina. Međutim, njihova zajednica nije bila imuna na poteškoće, a prvi znakovi problema pojavili su se kada je glumac uhvaćen kako se nježno gestikulira s mladom producenticom Petrom Radivojević.

  • Ova indiskrecija dogodila se tijekom njihove suradnje na jednom projektu, a njihova tajna romansa trajala je tri mjeseca. Instruktorica fitnessa je za suprugovu nevjeru upoznata kroz medijske napise, koji su prikazali slike Kubure kako prisno zagrljena s Petrom uživa u ležernim trenucima na Zemunskom pristaništu.

Nakon skandala, Marija i Aleksandar odlučili su se ne baviti promocijom. No, nekoliko mjeseci kasnije zajedno su se pojavili u javnosti na premijeri filma, čime su dali naslutiti da svojoj vezi daju još jednu priliku. Nažalost, nakon šest godina, njihov se brak ponovno suočio s krizom, što ih je navelo da donesu tešku odluku da raskinu svoju zajednicu i krenu različitim putevima.

Unatoč izazovima, Aleksandra Srećković Kubura nije šutjela već je svom bivšem suprugu odgovorila na dobrotu. Zanimljivo, Marija Savić nedavno je viđena u društvu nepoznatog muškarca kako se nežno gestikulira dok večera u jednom restoranu. U iznenađujućem spletu događaja, Marija je medijima priznala da je u jednom kafiću primijenila taktiku koju je ranije koristio Kubura, prepravljajući scenarij vlastitog života, iako takvi postupci nikada nisu bili dio njezinog akademskog iskustva.

Izražavajući svoje viđenje stvari, Marija je odlučila ne gledati na to kao na tešku situaciju. Baš kao što se suzdržala od razgovora o svojim prošlim problemima, nije vidjela potrebu da se pozabavi trenutnom situacijom. Kada je vijest o Kuburinim prijevarama osvanula u medijima, Marija je odlučila dulje šutjeti prije nego što je ipak odlučila iznijeti svoje mišljenje.

“Suočio sam se s kritikama da tome nisam posvetio pretjeranu pažnju. Meni su doista važni rezultati koje smo postigli. U domeni osobnih stvari stvari mogu postati zamršene i pretjerane, kao što je to danas slučaj. Svjesno sam odabrao da ne da tada daju bilo kakve javne izjave i taj stav ostaje nepromijenjen”, izjavila je tada bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure. Nasuprot tome, sam glumac stalno je isticao da su održavali pozitivan odnos.

  • Izbio je skandal oko Aleksandra Srećkovića Kubure koji je bio u vanbračnoj vezi. Prije konačnog razvoda, glumac i njegova tadašnja supruga bili su u epicentru kontroverzi kada se upustio u nevjeru s 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Kći Slavoljuba Radivojevića, renomiranog akademskog slikara, Petra je došla na svijet 16. travnja 1991. u živopisnom Beogradu. Podrijetlom iz šarmantnog gradića Kubure, od oca je mlađa nevjerojatnih 18 godina.

Nakon završenog školovanja na Umjetničkoj akademiji aktivno se uključila u brojne projekte kao organizatorica. Udubljena u svijet umjetnosti gajila je čvrsta prijateljstva s mnoštvom glumaca, a najbliža joj je veza s Ivanom Dudić.

Njihovi su se putevi ukrstili dok su radili na studentskom filmu, izazvavši romantičnu vezu koja je ubrzo prerasla u vezu.

Dok smo snimali studentski film na kampusu, Kuburu je Petra, organizatorica projekta, pozvala da nam se pridruži kao gost. Među njima se odmah stvorila snažna veza, što je dovelo do procvata romantične veze. Njihova ljubav je neporeciva, očita svima nama jer se rijetko viđaju razdvojeni. Često su zajedno u izlascima, ljubav iskazuju kroz držanje za ruke i poljupce, što je potvrdila Petrina prijateljica.

  • Ne mogu ulaziti u Kuburin bračni odnos, niti imam ovlasti opširno raspravljati o sadašnjim okolnostima. Njegovi postupci nakon ovog iskušenja isključivo su njegova odluka. Komunicirali smo jedno s drugim, ali radije ne ulazim u detalje. Kao netko tko je odrastao s razvedenim roditeljima, razumijem izazove s kojima se suočava, ali u konačnici mora sam pronaći rješenje. Takve osjećaje Petra, koja je tada bila posljednja godina Akademije umjetnosti, iznijela je u intervjuu za “Blic”.

Unatoč navodnoj pomirbi Aleksandra i Marije, neosporno je da niti jedno od njih nije uspjelo zaboraviti događaj o kojem je riječ. Nakon incidenta, instruktorica fitnessa radosno se ponovno susrela sa svojim suprugom, da bi nedugo nakon toga došlo do njihovog konačnog rastanka.

Preporučujemo