Glumca Darka Tomovića svi jako dobro znamo iz omiljenih serija poput Boljeg života i Igre sudbine čija se treća sezona upravo emituje. O njegovom privatnom životu se u javnosti ne zna puno jer se on trudi da ga drži podalje od medija. Međutim jednom prilikom je govorio o svojoj supruzi i njihovoj ljubavi.

Sretne okolnosti osmjehnule su se Darku Tomoviću kada je izborio željenu poziciju glumca u renomiranoj seriji “Bolji život”. Unatoč proteklim desetljećima, u sjećanju gledatelja ostao je urezan njegov portret crnogorskog glazbenika, druga Slobodana Popadića, u vojnom orkestru.

Tijekom protekle tri godine pomno smo pratili put Darka Tomovića u “Igri sudbine”; međutim, nedavno je donio odluku o raskidu s projektom.

  • Darko Tomović izrazio je svoju frustraciju u priopćenju za javnost, ističući izazove suočavanja s neprofesionalnim, bezobraznim i bahatim “vrhom piramide” koji je donio navike iz drugog područja javnog rada ukorijenjene u Ibarskoj magistrali.

Poznatom glumcu, koji je stalno zaposlen u Narodnom pozorištu u Beogradu, uvijek je bio prioritet živjeti po svojoj mjeri. Intervjui su za njega bili rijetkost, jer nije bio zainteresiran za popularnost. Tek kad je zašao u šesto desetljeće, konačno je stao pred matičara i prvi put napravio taj korak.

 

Unatoč tome što ga se smatra omiljenim izborom među ženama, Darko Tomović je izbjegavao brak sve do svoje 49. godine. Tada su mu se putevi ukrstili sa zanosnom Ninom, koja je igrom slučaja mlađa od njega. Iako je Nina diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti, naposljetku je nastavila karijeru u kognitivno-biheviorističkom coachingu.

Nina i Darko su se susreli 2007. godine tijekom suradnje na zajedničkom projektu. Nakon četiri godine ponovno su se okupili na druženju zajedničkog prijatelja, gdje je Darko skupio hrabrosti pozvati Ninu na spoj.

Gloria je, kao i svaka druga žena, prošla kroz nebrojene modne kombinacije u pokušaju da ostavi dugotrajan dojam. Nakon dugog razmišljanja odlučila se za bijelu haljinu, nadajući se da će joj spoj stići u odgovarajućoj boji. Sudbina je htjela da se pojavio u bijeloj košulji, baš kao što je Nina i predvidjela.

 

  • 15. siječnja 2012., samo sedam mjeseci nakon prvog susreta, izmijenili su zavjete i postali muž i žena. Tijekom te iste godine njihova se obitelj povećala dolaskom kćeri Lane, koja je procvjetala u zadivljujuću mladu djevojku.

U smislu društvenih normi, moglo bi se tvrditi da sam ušao u brak i roditeljstvo u kasnijoj fazi života. Međutim, čvrsto vjerujem da ne postoji rok trajanja za doživljaj radosti života. U usporedbi s onima oko mene, moje su se prekretnice dogodile nekoliko godina kasnije. Na bezbrižan način često se šalim da ću posljednji saznati kada moje vrijeme na Zemlji završi, kao da stalno zaostajem. To je mišljenje u intervjuu iznio Darko Tomović.

Iako je rođen u Beogradu, glumca Darka Tomovića često nazivaju “crnogorskim glumcem”, što mu više ne smeta. Njegove snažne veze s Crnom Gorom i veliko iskustvo u glumačkoj industriji učinili su ga poznatom osobom, kako je ponosno izjavio.

Rodno mjesto mog oca je u Beranama, a moje odrastanje je duboko isprepleteno sa mojim iskustvima u Crnoj Gori. Drage uspomene, istinske vrijednosti i zabavne anegdote iz mog djetinjstva i dan danas dijele moji sugrađani Crnogorci. Prigrliti etiketu povezivanja s Crnom Gorom za mene ne predstavlja nikakav problem, kao glumac sebe smatram dijelom svake zajednice.

 

Vaše prisustvo u Narodnom pozorištu u Beogradu i na televizijskim ekranima stalni je podsjetnik na vaš talent. Bilo da vas aktivno gledamo ili se jednostavno prisjećamo vaših uloga u raznim predstavama poput Đukana, Nikole I., Portugalaca, evidentno je da izuzetna uloga ne poznaje granice ni vremenom ni glumcem koji je tumači.

Filmska vrpca, koja je izgubljena u analima vremena, služi kao dirljiv podsjetnik na propuštene prilike. Odgovornost za osmišljavanje uvjerljive uloge prvenstveno pada na pleća pisca, a glumac ga slijedi (kako bi se izbjegla bilo kakva potencijalna uvreda prema redateljima). Ovo naglašava važnost talentiranih pisaca, budući da su ključni u stvaranju nezaboravnih likova koji traju.

Dok se sam život ne ponavlja, uloge u serijama i filmovima imaju tendenciju ponovnog rođenja i recikliranja, pa se postavlja pitanje biste li bili voljni promijeniti neku nakon određenog vremena.

– Ne postoji drugi takav primjer. Postoji u jedinstvenoj točki u vremenu u kojoj je svaki detalj precizno usklađen s trenutkom smijeha.

Preporučujemo