Blagdanska euforija neosporna je sila koja nas s vremenom obuzme, ma koliko joj se pokušavali oduprijeti. Kako se godina bliži kraju, obično razmišljamo o svojim iskustvima i pravimo planove za budućnost. A ako dopustimo da nas ponese atmosfera, pojavljuje se naše unutarnje dijete koje potajno čezne za darom Djeda Mraza. To dijete se krije u svakom od nas priznali to ili ne.

 

Jelena Karleuša nema problem da svoje želje iznese javno p aje tako na Instagramu objavila svoju poruku djeda Mrazu. je na početku svoje poruke istaknula kako je protekla godina za nju bila nevjerojatno plodna. Osim toga, poslala je pismo preslatkoj dekici odjevena u živahno crveno odijelo.

U iskrenom pismu upućenom Djedu Mrazu, JK s ponosom prepričava postignuća u prošloj godini. S entuzijazmom i zahvalnošću dijeli svoja postignuća, uključujući uspješno izdanje dva albuma, značajan gubitak težine i iznimnu promociju. Osim toga, ističe stvaranje izvanrednog glazbenog spota i svoju nepokolebljivu predanost kao majke i prijateljice. JK se hrabro suočila s nedaćama i izašla kao pobjednica, suprotstavljajući se nepravdi i odbijajući biti kukavica. Nadalje, s ponosom spominje svoj trud u spašavanju, liječenju, hranjenju i udomljavanju brojnih životinja.

Nakon toga javile su se želje. Jedinstvena želja, da budemo precizni. Jedinstven po prirodi, a ipak ima ogromnu vrijednost i rijetkost. Pošalji svog unuka, ne želim ništa od tebe. Tradicija ispunjavanja želja isključivo tijekom Nove godine izgubila je na značaju. Ostaje za vidjeti odgovor Djeda Mraza… Ipak, pjevačica je potpuno spremna dočekati najuzbudljiviju noć, odišući bezgraničnim optimizmom u svakom aspektu svog bića. Ovaj zarazni entuzijazam očit je i u njezinim bujnim objavama na Instagramu.

Preporučujemo