Rođena 1984. godine u Požarevcu, Anđelka Stević djetinjstvo je provela u rodnom gradu s roditeljima i mlađim bratom. Uz redovno školovanje, svoju ljubav prema glazbi pratila je iu Glazbenoj školi “Stevan Mokranjac”, gdje joj trenutno brat predaje gitaru. Nakon srednjoškolskih godina prijavila se na Fakultet dramskih umjetnosti  u Beogradu, ali nažalost nije uspjela upisati program.Potom je upisala Učiteljski fakultet. Odlučna da ostvari svoje glumačke snove, ljeto je posvetila pripremama za prijemni ispit na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu. Ovoga puta njezin se trud isplatio, na radost njezinih vjernih obožavatelja.

 

 

Vrijedi spomenuti da je Anđelka razvodom okončala devetogodišnji brak s ugostiteljem Dariom Prpićem. Nakon rastave, glumica se sa sinom Jakšom preselila u rezidenciju u centru grada, namjeravajući je dati u najam. Međutim, kasnije je odlučila da proda taj stan i nabavi novi na Vračaru. U međuvremenu je našla ljubav sa Markom Žugićem sa kojim je dobila i kćerku. Anđelka Prpić u životu njeguje dvije uloge koje su joj nevjerojatno prirasle srcu: biti kći Dušice Stević i brižna majka preslatke Čarne.

Kako se približava blagdanska sezona, obitelji se okupljaju kako bi proslavile i voljele trenutke sa svojim najdražima. Dom Anđelke Prpić dočekao je posebnu gošću, Dušicu, voljenu mamu i baku Jakšine i Čarne. Anđelka Prpić, štiteći svoju obitelj od nametljivih pogleda, poželjela je svoje pratitelje upoznati sa svojom zanosnom majkom, otkrivši vlastito porijeklo. U zajedničkom druženju glumičini pratioci imali su priliku da upoznaju gospođu Dušicu Stević, Anđelkinu majku. Anđelka je potom uz zajedničku fotografiju napisala snažnu poruku: “Promatraj  majku, biraj  kćer”.

Na fotografiji je vidljiva razmjena ljubavi između Dušice i Anđelke, koja pokazuje vrstu veze koju Anđelka želi njegovati sa svojom voljenom nasljednicom, Čarnom, koja ima najveći značaj kao njen dragocjeni dar u 2023. godini.

Preporučujemo