Poznato je da kćerka Željka Mitrovića živi lluksuznim životom na jako visokoj nozi. Pored toga što joj je otac jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji ona je našla i imućnog vjerenika.  Kristina je uvijek bila samouvjerena u zadovoljavanju svojih želja sve dok nije upoznala Iliju, ukrajinskog multimilijardera za kojeg se nedavno zaručila. Ilija joj može ispuniti sve želje. Prije nego što je upoznala Iliju, Kristina je svoje želje mogla zadovoljiti uz pomoć oca, televizijskog mađioničara koji je ponosan na svoju kćer. Kristina ima još troje braće i sestara.

Kristina već godinama živi u luksuznom stanu u Londonu. Nose isključivo vrhunske modne marke kao što su Louis Vuitton, Gucci, Fendi i Balenciaga. Njihova gastronomska iskustva sastoje se samo od najskupljih restorana, a borave u uglednim hotelima. Osim toga, posjećuju salone u kojima rade najvještiji frizeri i vizažisti. Ovaj raskošan način života održava se godinama bez štedenja.

S obzirom na sve faktore, nikoga nije iznenadila njezina nedavna fotografija na kojoj sjedi u privatnom zrakoplovu prekriženih nogu, popraćena odgovarajućim dodacima. Ne iznenađujuće, u pozornosti su se pojavile raskošna torbica i čizme Kristine Mitrović, čija je ukupna cijena četiri prosječne plaće u Srbiji. Svatko tko posjeti službenu Guccijevu web stranicu može lako pristupiti ovim informacijama.

Izuzetan iznos potrošen samo na čizme – koje su  duboke, s jedinstvenim sustavom vezivanja i drvenim potpeticama – privukle su pažnju pratitelja mlade dame. Neki su izrazili svoje divljenje, dok su drugi izrazili negodovanje. Većina njih je podržala Mitrovićevu kćerku , dok manjina smatra da je njezin postupak pretjeran. Predložili su da su sredstva mogla biti bolje iskorištena ili donirana u dobrotvorne svrhe.

Preporučujemo