Kolekcija kupaćih kostima Zlate Petrović izazvala je značajnu pažnju medija. Pjevačica, koja je i majka dvojice odraslih sinova, bila je tema rasprava zbog svojih jedinstvenih i upečatljivih modnih odabira. Opće je poznato da se pjevačica dva puta udavala i iz tih brakova ima dvoje djece. Njezini su potomci rođeni od dva različita oca. Jedno dijete dobio je glazbenik Hasan Dudić, a drugo TV voditelj Zoran Pejić Peja. U svojoj mladosti ona je bila jedna od najvećih zavodnica na estradi.

 

Miki Dudić i Jovan Pejić dvoje su ljudi koji su primjer vrijednog rada, kaže Zlata koja se njima ponosno hvali u televizijskim emisijama. Zlata se ne srami izjaviti da su oni njezin najveći uspjeh, uz impresivnu karijeru dugu tri desetljeća. Zlata je bila vrlo predana odgoju sinova i osigurala im obrazovanje. Osim toga, veliku važnost pridavala je svom javnom nastupu nakon njihova rođenja, trudeći se da se prikaže besprijekorno kako sinovima ne bi dala razloga da se srame ili da je polažu na odgovornost za nedostatke.

Nažalost, neki računi na društvenim mrežama namjerno objavljuju blago sugestivne verzije Zlate, od kojih neke datiraju iz njezine mlađe dobi, dok su druge novijeg datuma. Zbog toga je nedavno postala dostupna njezina fotografija snimljena na plaži. Od tog trenutka bazen Zlate Petrović postao je tema razgovora. Pjevačica koju je svojevremeno volio i namjeravao oženiti i Saša Popović dospjela je u centar pažnje.

Zlatine godine i stas dobro se odražavaju na njezin izgled i stil, što dovodi do nedostatka negativnih povratnih informacija od strane kritičara. Dapače, mnogi su hvalili njezin izgled i smisao za modu.

Preporučujemo