Seka Aleksić i Tanja Savić, unatoč sličnom glazbenom žanru, nikad nisu bile u posebno bliskim odnosima. Iako su komunicirale na društvenim mrežama, njihova komunikacija bila je ograničena na prilike kada je Seka pružila podršku Tanji oko njezine bitke za skrbništvo. Tanjin bivši partner Dušan krio je njihove sinove u Australiji, a tasituacija je bila velika tema na Instagramu. Tada su pjevačici mnogi davali podršku a među njima je bila i Seka.

 

Nakon što su Tanjini sinovi vraćeni u Srbiju, ona je izrazila zahvalnost Seki, kao i mnogim drugim kolegama i javnim osobama iz različitih oblasti koji su je podržavali i savjetovali tijekom cijelog procesa. Nakon što je zagrlila Maksima i Đorđa, omiljena folk pjevačica nastavila je s radom nepokolebljivim intenzitetom. Njezin fokus ostao je na publici, pružajući zadivljujuće nastupe i debitirajući s brojnim novim pjesmama, od kojih su neke bile popraćene glazbenim spotovima. Uz svoje glazbene napore, ostala je jako angažirana sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Uz pomoć ove internetske zajednice, Tanjini pratitelji imaju uvid u njezin osobni život. Dosljedno ih nastoji zadovoljiti novim modnim otkrićima i svježim fotografijama. Po povratku u show Tanjin imidž doživio je drastičnu transformaciju. Mnogi sada hvale njezin  stajling, a neki ga uspoređuju i sa Sekom Aleksić. Očito je da ova tvrdnja ima značajnu količinu istine, što se može vidjeti kroz fotografije folk pjevača odjevenih u gotovo identičnu odjeću.

Očito je da su obje namjeravale prisustvovati nastupima u spomenutoj odjeći, a tek pomnijim promatranjem razlike postaju očite. Oba kompleta su sive boje i imaju poseban otvor na prsima. Također su krojene s prorezima koji prate prirodnu konturu tijela, s blagim naborima u struku. Jedina uočljiva razlika između njih je vrsta korištenog materijala i nekoliko manjih varijacija u remenima.Je li riječ o tome da Seka Aleksić i Tanja Savić dijele istog stilista ili jednostavno imaju sličan smisao za modu? Zaključno, izvor njihova podudaranja stila ostaje nejasan. Obožavatelji su suočeni sa zagonetkom jer ne mogu odrediti koja je opcija bolja jer su obje opcije konstruirane s besprijekornom preciznošću.

Preporučujemo