U 2021. opširno se pisalo o ljubavnoj vezi glumice  Ivane Dudić, doduše pod nesretnim okolnostima. Da su glumica i njen tadašnji partner Miloš doživjeli nesreću na putu za Rtanj, javnosti je otkriveno dva mjeseca prije nego što se vijest saznala. Navodno je tijekom upravljanja četverociklom Ivana izgubila kontrolu, što je rezultiralo prevrtanjem rekreacijskog vozila. Srećom, Ivana je tijekom incidenta zadobila samo lakšu ozljedu ramena, dok se mladić našao u podnožju planine. Vatrogasci su se suočili s izazovnim višesatnim zadatkom izvlačenja, a dodatno ga je otežala nesretna okolnost da je prilikom pada zadobio ozljedu kralježnice.

 

Nakon što je odmah prebačen u bolnicu, postavljena je dijagnoza paraplegije, što ukazuje na nesretni gubitak osjećaja u obje noge. Zaključno s krajem 2021., najnovija javna informacija otkriva da Miloš trenutno čeka operaciju nakon koje slijedi opsežan proces rehabilitacije. Dodatno, spomenuto je kako ga njegova djevojka marljivo posjećuje i pruža mu nepokolebljivu podršku u ovom izazovnom vremenu. Prema insajderu koji je upoznat s parom, Miloš i Ivana su se zaručili kratko prije  prekida, ali su to uspjeli tajiti od javnosti, baš kao i sadašnju šutnju o razlazu. Glumica i Miloš su na diskretan način dogovorili prekid veze, s tim da je glumica odlučila da ovu informaciju ne želi javno iznositi. Na tu odluku utjecala je Miloševa želja da od trenutka kada su se zabavljali izbjegava bilo kakvu medijsku eksponiranost ili eksponiranje na društvenim mrežama.

 

U rasponu od osamnaest mjeseci, dvije osobe dijelile su duboku povezanost koja je bila vidljiva od samog početka. Njihova je veza bila toliko jaka da su se čak odlučili zaručiti. Unatoč relativno kratkom trajanju njihove veze, oni koji su ih poznavali vjeruju da su zajedno puno duže. No, za Dudić se sve promijenilo kada su ona i njezin partner tijekom ljeta 2021. doživjeli tešku nesreću u kojoj je on teško ozlijeđen. Cijelo ovo teško vrijeme ostala je uz njega, iako je namjerno izbjegavala pojavljivanje s njim na javnim događanjima. Budući da je bila potpuno svjesna prirode svoje profesije, odlučila je svoj osobni život zadržati u tajnosti kako bi izbjegla bilo kakvu kontrolu ili osude. Umjesto toga,  fokusirala se isključivo na posao.

Obostrano su zaključili da je razlaz u njihovom interesu. Njihova predanost međusobnoj podršci ostaje nepokolebljiva. Ipak, kako su se emocije stišavale, zajednički su zaključili da je optimalno da svaki pojedinac ide svojim putem. Ipak, bilo je pojedinaca koji su kritizirali njezinu odluku, tvrdeći da ga je napustila u njegovim najizazovnijim trenucima. Ljudi su skloni iznositi neutemeljene tvrdnje, ali prava istina ostaje nedostižna. Dok je Ivana rekla da ne gaji nikakvu averziju prema braku, naglasila je da joj je važnije imati nekoga tko je voli i podržava. Koliko j epoznato i dalje je sama i nije stala na ludi kamen.

 

Preporučujemo