Dragana Mićalović je rođena 1991. godine, a rodno mesto je Leskovac. Njena majka Milica Mićalović je po zanimanju frizer, dok je njen otac Dragan Mićalović renomirani glumac u Srbiji. Dragana ima dve starije sestre od nje – Mirjanu i Slobodu – obe su takođe glumice. Sestre zapanjujuće liče jedna na drugu i nadaleko su priznate kao najizvrsnije glumice u Srbiji. Jako su povezane i često vrijeme provode zajedno.  Dragana je tokom detinjstva bila član hora i često je pratila oca u pozorištu.

Po završetku studija na Srednjoj muzičkoj ustanovi „Stanislav Binički“ u Leskovcu usavršavao je klavirsko umeće. Sa petnaest godina seli se u Beograd. Uprkos tome što nije dobio upis na Fakultet dramskih umetnosti, on je žarko sledio njene glumačke težnje. Na kraju je 2015. godine diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije. Četiri godine kasnije počela je studirati kod profesora Hadže Nenada Maričića na privatnom Fakultetu savremene umjetnosti. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Odrasla u Leskovcu, Dragana Mićalović, uspešna glumica, preselila se u Beograd da bi pohađala srednju muzičku školu. Kada se nastanila u glavnom gradu Srbije, provela je 15 godina gradeći svoj lični i profesionalni život. Mićalovićev dom je odraz njene ličnosti, jer je svoj život i aktivnosti pomno uredila u svom udobnom i sa ukusom uređenom belom stanu. Iako svoj privatni život radije skriva, povremeno otkriva djeliće svog šarmantnog prebivališta, u kojem dominiraju bijele nijanse, upotpunjene praktičnim namještajem i divnim dekorima koji dodaju karakter prostoru.

Muzički kutak je nesumnjivo jedno od njenih najomiljenijih mesta u kući i tamo je često možete naći kako svira klavir i pevuši svoje omiljene melodije. Šarmantno prebivalište glumice je svetao, netaknut i privlačan prostor koji odiše čistoćom i udobnošću. U slobodno vrijeme bira da tamo provodi sate.

Preporučujemo