Dragica Radosavljević Cakana, rođena u Kosovskoj Mitrovici 17. studenog 1957., srpska je pjevačica specijalizirana za izvornu, narodnu i narodnu glazbu. Iako je tijekom djetinjstva pobjeđivala na brojnim pjevačkim amaterskim natjecanjima, Cakana se proslavila tek krajem osamdesetih. Trenutno živi u Beogradu sa suprugom Nebojšom Negićem, uglednim odvjetnikom, i kćerkom Marijom. Slobodno vrijeme par rado provodi na svom imanju u obližnjem naselju Sremčica.

U sferi srpske estrade Cakana i Nebojša važe za izuzetno kompatibilan par. Njihove osobne stvari nikada nisu bile predmet negativnog izvještavanja u tabloidima ili žutom tisku. Dok Cakana priznaje svoju emotivnu i usijanu prirodu, naglašava da održava pozitivne odnose sa svim svojim kolegama u industriji.  Ona nikada nije krila neizmjernu radost što je sretna žena. Više od dvadeset godina uživa u skladnoj zajednici sa suprugom Nebojšom Negićem, koji je svim srcem prigrlio njezinu kćer Maju iz prošlog braka, ali i unuku.

Za Cakanu su njen unuk i njegove dvije sestre cijeli svemir. Cakanova kći Maja već godinama živi u Rusiji sa suprugom i potomcima. Brižna majka i baka povremeno iznosi informacije o svom životu, ali tek nakon što dobije izričit pristanak svojih najbližih. Prošle godine Maja je svijetu predstavila svoju unuku Dunju koja se odlučila baviti glazbom i već je snimila svoju prvu pjesmu. Uz Dunju, glazbenu poduku pohađa i njezina mlađa sestra Mirka koja svira gitaru.


Naprotiv, jedini član obitelji Dragice Radosavljević Cakane koji se ne bavi glazbom je njezin unuk. Smatra da su mu automobili intrigantni i nedavno se prijavio na neprofesionalno natjecanje u korištenju četverotaktnih go-karta za potrebe utrka. Nakon što je ozarena baka podijelila sliku s natjecanja, djevojke su podivljale za Urošem koji je izrastao u poprilično markantnog izgleda.

Preporučujemo