Ljubavni život Sergeja Trifunovića već duže vreme interesuje javnost. Uprkos svojoj slavi, glumac tek treba da se oženi niti javno otkrije bilo kakvu romantičnu vezu koju možda ima. Mnogi se pitaju da li je samac ili ima značajnu drugu. Sve njegove emotivne veze sa divnim damama su medijski ispraćene. Ljudi su također znatiželjni šta bi ga moglo spriječiti u ozbiljnoj vezi i zašto još nije napravio korak ka braku sa partnerom po svom izboru. Dugo je preovladavala pretpostavka da je Sergej pronašao zadovoljstvo u samoći i da se suzdržavao od ljubavnih veza.

Ova pretpostavka je bila zasnovana na činjenici da su mnogi njegovi savremenici iz školskih i društvenih krugova već osnovali porodice. Međutim, usamljena slika koja se nakratko pojavila na glumčevom Instagram profilu navela nas je na zaključak da je odlučio da se izoluje od odnosa romantične prirode sa ženama. Nakon prve fotografije pojavilo se nekoliko drugih, uključujući drugu i treću, što je dovelo do niza slika s djevojkom. Umetnik je nedavno podelio niz slika na kojima je Minja Marđonović, autorka knjige “Jefimija, žena koja čeka”.

Ovo je pokrenulo pitanje da li je u romantičnoj vezi sa Sergejem Trifunovićem. Minja je književnica koja je stekla priznanje za svoju književnu stručnost. Trenutno je u procesu revizije “Efimije, žene koja neće”. Spekuliše se da ju je strast za pisanjem dovela u kontakt sa glumcem, koji je doživeo značajne promene nakon druženja sa njom.

Sergejevi prijatelji i pristalice primijetili su izrazitu promjenu u njegovom držanju na nedavnim fotografijama, o čemu svjedoče primjedbe koje ostavljaju na njegovim objavama na društvenim mrežama. Čini se da se nešto neobično dešava u njegovom životu, jer njegovi izrazi lica odaju osjećaj strahopoštovanja i važnosti. Nejasno je da li postoji korelacija između Minje i ove teme. Samo će vrijeme pokazati da li je njihova veza više od prijateljske ili ju je on upoznao sa svojom porodicom i domom.

Preporučujemo