Glumica Merjem Uzerli obilježila je 12. avgusta ove godine 40. rođendan. U početku je stekla priznanje kada je tumačila ulogu mlade Sultanije Hurem u TV seriji “Sulejman Veličanstveni”, koja joj je donijela veliku pažnju. Ova turska drama postala je omiljena i na našim prostorima. Uprkos kozmetičkim tretmanima kako bi poboljšali njen izgled, njene pristalice sada tvrde da je više ne vide kao zadivljujuću Hurem.

Nakon što je ušla u petu deceniju života, dotična glumica je bez napora asimilirala kulturni imperativ održavanja mladalačke fasade. Da bi postigla ovaj cilj, podvrgnuta je fizičkim modifikacijama koje su uključivale injekciju botoksa i povećanje jagodičnih kostiju. Međutim, ovi postupci naveli su neke da tvrde da ona više nije lako prepoznatljiva, uključujući i one koji visoko poštuju Hurem.

Merjem je nedavno na svom Instagram nalogu objavila slike koje otkrivaju da uživa u košarkaškoj utakmici sa grupom prijatelja. Ove fotografije prikazuju zadivljujuću i prepoznatljivu auru koja odiše iz nje. Iako je njena visoka i dugačka pletenica bila primarni fokus fotografija, najveću pažnju gledalaca nije privukla crta lica. Umjesto toga, njena poboljšanja lica postala su žarište rasprave kada je gurnula kosu na stranu.

Njene visoke jagodice, iskošene oči i savršeno zategnute crte lica drastično su izmijenili njen izgled, što je navelo mnoge da primjete da više ne liči na sebe. Iako je nedavni imidž Merjem Uzerli dobio neke kritike, njeni fanovi su u velikoj mjeri odgovorili pozitivno. Brojni obožavatelji izrazili su oduševljenje njenom transformacijom i zasuli je brojnim komplimentima. Na svim njenim objavama mogu se pronaći komentari u kojima mnogi pišu o njenoj ljepoti, te kako ništa nije ostarila nakon snimanja serije.

Preporučujemo