Prema njenim riječima, nisu kupljeni ni prašak za veš ni omekšivači. Umjesto toga, otkrila je sadržaj torbe i ukupni račun je izašao na 60 eura. Osim toga, tvrde da su posjetili rusku trgovinu gdje su kupili paštetu za koju napominje da je poskupila čak 120 posto.

Mladi par, koji je na YouTubeu popularan zbog dijeljenja svojih iskustava kao gastarbajtera u Njemačkoj, nedavno je podijelio da su kupovali razne stvari u različitim trgovinama u ime svojih gledatelja. Predmeti na stolu ispred njih kupljeni su za 100 eura. Dodatno, pružaju uvid u troškove života u Njemačkoj, kao i podatke o plaćama.

Za proslavu prvog rođendana svog prvorođenca, obitelj se pobrinula da pojača svoju igru. I dok će fešta ostati intimna, na kojoj će sudjelovati samo njihovi najbliži, oni su se ovoga puta odlučili za nešto povišeniji provod. Proslava će se održati isključivo u krugu njihovog doma.

Prema pričanju Ivane, supruge dotičnog, najviše se izdvajalo za kobasice, sireve i salame, koje su poznate kao najskuplje prehrambene artikle. Izložila je i kutiju u kojoj je bio namaz koji preferira njezin suprug – onaj masniji koji se konzumira s krekerima i maže na hljeb. Uz to je bilo i pola kilograma graha, izbor krekera, bageta, krušnih mrvica i nekoliko maslina za prezentaciju.

Nakon toga je poslužen izbor sireva, teglica ukiseljenih kornišona i kutija grožđa. Dodatno, u sklopu namaza predstavljeni su i sirevi za mazanje.

Dok smo prilazili blagajni, Albert i ja smo imali tri kilograma banana u ruci. Šalila sam se na račun naše ljubavi prema bananama, uspoređujući se s majmunima, a blagajnica se nije mogla suzdržati od smijeha. Imali smo i pet paketa pelena i malo toaletnog papira za kupiti. To je bilo sve što nam je trebalo.

Kućanstvo se sastoji od ukupno pet osoba, od čega četiri odrasle osobe i jednogodišnje dijete.

“Prema Albertu, koji je zajedno sa svojom kćeri napravio poznati video u kojem je razotkrio laži gastarbajtera o svojim prihodima, ukupna cijena njihovog nedavnog shoppinga bila je 230 eura. Unatoč tom iznosu, nisu uspjeli kupiti potrebne stvari za cjelovit i hranjiv obrok, a suzdržali su se i od kupnje deterdženta ili omekšivača.Albert ističe raširenu obmanu gastarbajtera koji traže veće plaće nego što ih stvarno primaju.

Komentator po imenu Vasilija ostavio je opasku ispod videa da su u Švedskoj niži troškovi.

Preporučujemo