Ako vjerujete da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda je ovaj članak za vas. Pod upravom Plutona i Marsa, Škorpion je mističan horoskopski znak koji neprestano traži transformaciju i evoluciju. Sezona Škorpiona često je izazovno vrijeme za mnoge, jer označava kraj starih ciklusa i raspad prijateljstava i veza. 13. studenog nastupit će Mladi Mjesec u Škorpionu, jedan od najsnažnijih astroloških događaja. Tri astrološka znaka očekuju značajne promjene u ovom razdoblju, a ovo su znakovi koji će biti pogođeni:

ŠKORPION
Ovo je vaš trenutak da zablistate! Faza mladog mjeseca dovest će Sunce, Mjesec i Mars u vaš horoskopski znak, što može generirati snažan nalet energije koju biste trebali usmjeriti prema ostvarenju svojih težnji. Tijekom ove faze, Pluton, jedan od vaših vladajućih planeta, bit će u Jarcu i prolazit će kroz vašu drugu kuću, stoga nemojte oklijevati uravnotežiti svoje emocije. Primarni fokus ovog mladog Mjeseca je na vama i vašem odnosu prema sebi, vašim emocijama i vašem samopoštovanju. Zapisivanje u dnevnik svih misli koje vam padnu na pamet 13. studenog može vam donijeti nove uvide i vrijednosti za vaš život.

LAV
Za Lavove, mladi Mjesec u Škorpionu ima središnji fokus na obiteljske odnose. Tijekom ovog vremena, tranzit Sunca, Mjeseca i Marsa kroz četvrtu kuću Škorpiona je neizbježan. Razdoblje mladog Mjeseca predstavlja priliku za razmatranje koje biste promjene željeli napraviti u svojoj obitelji ili odnosu s roditeljima. Možda ćete čak otkriti nove informacije koje vam mogu pomoći u budućnosti. Dok se Mars kreće kroz Strijelca, proći će kroz vašu petu kuću; područje povezano s kreativnim traganjima, djecom i procesom stvaranja. Ako ste razmišljali o proširenju obitelji, tada je razdoblje mladog Mjeseca povoljan trenutak za to.

OVAN
Sada je trenutak da se suočite sa svojim strepnjama i svojim prošlim događajima. Osma kuća je trenutno pod utjecajem mladog Mjeseca. Unatoč napornim naporima, možda ćete osjećati da ne dobivate kredit koji vam pripada. Budite oprezni s mogućim preprekama kao što su malodušnost i nedostatak poticaja tijekom ove mjesečeve faze. Nemojte bježati od bilo kakvih neugodnih emocija ili osjećaja, već im se hrabro suočite kako biste ih pobijedili. U protivnom ćete biti prisiljeni ponavljati ovaj proces dok ne naučite potrebne lekcije.

Preporučujemo