Lidija Takač, policajka iz Novog Sada, smatra se jednom od najsjajnijih ženskih policajaca. Nedavno je preuzela ulogu majke i jako uživa u tome. Prema rečima njenih kolega, Lidija ne samo da je posvećena poslu već i svojim zadivljujućim izgledom oduševljava pratioce na društvenim mrežama. Na instagramu je prati veliki broj ljudi, a ona tu često postavlja svoje fotografije. Uprkos tome što je odana majka, ona uspeva da nađe vremena da održi svoju zategnutu građu, koju je povratila u zapanjujuće kratkom vremenu nakon porođaja.

Novosađanka voli putovanja i čini se da joj značajne promene nisu nepoznate. Nedavno je napravila hrabru odluku da skrati svoju dugu kosu, na veliko oduševljenje nekih i zgroženost drugih koji su verovali da izgleda bolje sa dugom kosom. Osim toga, njeno prisustvo na društvenim mrežama privuklo joj je sljedbenike, a njene fotografije u bikiniju izazvale su različite reakcije, od kojih su skoro sve bile pozitivne.

Masa se okupila oko policajke, pisajući razne komentare i pohvale. Jedna osoba je napisala: “Vodite me sa sobom, uhapsite me!” dok je drugi napisao da bi voljno prekršio zakon ako bi to značilo da ga uhapsi tako lepa oficirka. Nekoliko ih je čak tražilo da im ona stavi lisice na ruke i veže ih. Opći konsenzus je bio da je policajka bila zapanjujuća i uspješna osoba.

Lidija se može pohvaliti izuzetnim praćenjem na Instagramu od preko 160.000 ljudi. Vrijedi napomenuti da ona nije samo influenserka na društvenim mrežama, jer je diplomirana pravnica. Nadalje, Lidija nastavlja da daje prioritet ličnom i profesionalnom razvoju ulaganjem u obrazovanje i mogućnosti dopunske obuke.

Preporučujemo