Ana Mihajlovski, voditeljka, već duže vreme se bavi novinarstvom. Nakon što se povukla sa televizije, transformisala je svoj instagram profil u zajednicu bogatu informacijama. Tamo se bavi aktuelnim globalnim i lokalnim temama, ali rijetko razgovara o svom privatnom životu. Na instagramu je prati veliki broj ljudi, a ona tu svaki dan dijeli sa javnošću kako izgleda jedan njen dan.

 

Međutim, udavala se dva puta i ima troje dece – Ivu iz braka sa vlasnikom producentske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem, te Zoju i Petru sa milionerom Mirkom Grubinom. Nedavno je Ana u intervjuu za Hello! podelila detalje o svojoj dosadašnjoj vezi sa Mirkom Grubinom. Održavanje privatnosti u određenim aspektima života može biti pozitivno iskustvo. Ključno je zapamtiti da postojimo u modernoj eri, gdje ne samo da vidimo nastanak novog globalnog sistema, već i doživljavamo promjenu u našoj percepciji pojma zajednice, rekla je.

Za mene lično, osnovni aspekt života je imati sigurnu i zdravu porodičnu jedinicu. Ovo nije definisano nikakvim pravnim dokumentom ili fizičkom lokacijom, već prisustvom ljubavi, poštovanja i lojalnosti među njegovim članovima. Kako je otkrila poznata voditeljka, to im je postalo jasno nakon što su prošli kroz razvod. Malo je poznato da je Mihajlovska vodila jednostavan život u trošnoj kući pre nego što je stekla slavu, o čemu svedoče objave na društvenim mrežama koje prikazuju njeno nekadašnje prebivalište. Ana i njena deca trenutno žive životom koji deluje kao bajka u renoviranom stanu u Zemunu. Prema glasinama, Ani je bivši suprug Mirko poklonio raskošan stan nakon njihovog razvoda. Ovu tvrdnju potvrdila je sama Ana.

U stvarnosti, stan je stekla kreditom koji trenutno sama otplaćuje. Ana je izrazila zahvalnost Mitrovićima što su joj obezbedili stabilan posao, koji joj je omogućio da preko banke dobije kredit i obezbedi dom za sebe i svoju decu. Ova izjava je data u trenutku kada je razgovarala o svojim ličnim vezama sa Mitrovićima. Dnevni boravak obiluje prostorom i sadrži razne dekorativne elemente poput biljaka, elegantnog žutog namještaja i zidova obojenih u prigušenoj sivoj nijansi. Prirodno svjetlo ulazi u prostoriju sa prozora od poda do stropa. Gledajući dalje od dnevnog boravka, vidi se spavaća soba opremljena velikim bračnim krevetom. Osim toga, u cijelom stanu se mogu vidjeti velike stepenice koje vode do prvog kata stana.

Preporučujemo