Dragan Kojić Keba, istaknuti folk pjevač, dugo godina  je u braku sa suprugom Oljom. Međutim, poznato je da je Kojić Keba bio u vanbračnim vezama. Njegova bivša partnerka Ljiljana Jevremović izgleda odlučna da otkrije istinu. Tokom razgovora sa novinarima, ona je iznela značajnu količinu informacija o pevačevoj neveri i njihovoj dugoj vezi. Ipak, Jevremović je smatrao da ne bi bilo mudro otkrivati ​​neke detalje zarad njihove ćerke. Poznato je da Keba nikada nije želio da upozna svoju vanbračnu kćerku iako je na sudu dokazano da joj je on otac.

Nakon dugog razmišljanja, Ljiljana je odlučila da se vrati na nepravde iz prošlosti, iako je njena i Kebina vanbračna ćerka sada odrasla i ženska osoba. Čini se da ćerka, koja je trenutno spisateljica, saoseća sa majčinim osećanjem ljutnje. Nedavno je na Fejsbuku objavila fotografiju improvizovanog skeleta koji drži mikrofon, uz pisanu poruku u kojoj je pisalo: “Pravu suštinu duha oličava Dragan Kojić Keba”. Ovaj gest je mnogima doneo radost, ali i ponovo pokrenuo diskusije u medijima o burnoj istoriji narodne muzike. Keba je ne tako davno važio za uzornog muža Olji Kojić, sa kojom ima dvoje djece: sina Igora i kćerku Natašu.

Primjedbe ove osobe kružile su na više platformi, kako u prošlosti tako i sada. Jedna od ovih izjava izazvala je značajnu pažnju. Konkretno, bivši partner Dragana Kojića, Keba, otkrio je da muzičar tokom njihove romantične veze nije posjedovao veće bogatstvo. Štaviše, bio je poznat po svojoj štedljivosti i često bi gasio svjetla u stanu koji je njegov partner platio. Provodio je značajnu količinu vremena s njom umjesto da je kod kuće sa suprugom Oljom i njihovim potomcima. Štaviše, lično je tražio da Ljiljana zatrudni.

Navodno je za vrijeme ovulacije Keba baciokondome kroz prozor njene kuće. Ona ostaje uvjerena da je u tom trenutku ostala u drugom stanju stanju. Nadalje, istakla je da je pjevača blagovremeno obavijestila o trudnoći, te da je on biooduševljen kada je čuo vijest.

Preporučujemo