U razgovoru sa cimerima Markom Đedovićem i Lepim Mićom, Milena Kačavenda otkrila je veliku tajnu o takmičarki Tijani Dimitrijević. Suprug Dimitrijevićeve raskinuo je brak neposredno prije njenog ulaska u reality show, a obavijestio ju je o tome tijekom karantene. Kačavenda je otkrila detalje kako je suprug Dimitrijeviću priopćio vijest, iako je ona uvjerena da podržava njezinu odluku da sudjeluje u showu. Čini se da se predomislio i odlučio raskinuti njihov brak neposredno prije Dimitrijevićevog ulaska. Da stvar bude gora, ostavio ju je samu u karanteni.

Kačavenda je izjavila da ju je Dimitrijevićev suprug nazvao tijekom karantene kako bi je obavijestio da je njihova veza gotova, unatoč tome što je ranije podržavao njezin ulazak u show. Valja napomenuti da Dimitrijević sa suprugom ima dijete, a istinitost Kačavendinih izjava ostaje da se provjeri. Kako se reality show “Elita”, najjači projekt ružičastog carstva, nastavlja emitirati, napetosti rastu, a ljubavni trokuti i sukobi izbijaju na dnevnoj bazi. Osman Karić nedavno je iznio svoje mišljenje o trenutnoj situaciji, posebno se osvrnuvši na sve veću vezu između Janjuša i Anele Ahmić.

Iako možda dijele snažnu strast, sumnja se da su doista zaljubljeni. Anela je prevrtljiva žena, a kada bi u scenu ušao neki dominantniji lik poput Filipa Cara, vjerojatno bi u trenu zaboravila na Janjuša. Osman je predložio da bi se Janjuševa nesigurnost mogla riješiti ako bi shvatio da postoje posljedice njegovih postupaka. To bi ga natjeralo da brže i učinkovitije uđe u vezu s Aneli i zanemario bi mišljenje da su žene inferiorne.

Osman je potom spomenuo učešće Milene Kačavende u razgovoru, ističući njen talent u reality programima, što je nedavno otkriće. No, odbio je komentirati je li ona nešto zamjerila Ani. Karićev otac zaključio je da je njihovo desetljećima dugo druženje bilo obostrano korisno i utemeljeno na zajedničkim perspektivama, što je uspješno partnerstvo.

Preporučujemo