Za njim su ludjele žene i djevojke širom Jugoslavije. Tijekom 1980-ih, Goran Milošević bio je nadaleko smatran oličenjem muške ljepote u Beogradu. Ne samo da je posjedovao zadivljujuću privlačnost, već je također privlačio pažnju kao glavni vokal Generation 5 i vozio se gradom na svom motociklu. Slobodno se može reći da je snažno djelovao na žensku populaciju koja je bila potpuno zaluđena njime.

 

Ipak, publici je u najživljem sjećanju ostao period od 1979. do 1982. godine, u kojem je obnašao dužnost pjevača renomiranog benda “Generacija 5”. Preuzevši dužnost od Jovana Rašića, priredio je nezaboravne izvedbe kultnih hitova benda iz ranih godina kao što su “Samo si daleko”, “Dolazim za pet minuta”, “Dubler”, “Ti i ja” , “Umoran od svega” i “Pakuj se, požuri”. Uz to, devedesetih je surađivao s Đorđem Davidom na originalnoj obradi dirljive balade “Šta ćemo sad nas dvoje” koju je bend snimio. Ljubavna priča nekada zanosnog para u Jugoslaviji na kraju nije završila srećom. Uspomene na Jelenu Tinsku i Gorana Miloševića kao veselog para svjedoče o njihovoj neusporedivoj karizmi, ljepoti, energiji i ljubavi, ostavljajući malo prostora za nadmetanje. Tijekom svoje ere ovaj se par isticao kao jedan od najzadivljujućih parova, kojem su se mnogi divili i uživao u širokoj popularnosti. Goran Milošević je stekao slavu kao vokal renomiranog benda Generacija 5, a povezivan je i sa grupama Burn i Zebra. Vrijedi spomenuti da je i njegova sestra, Slađana Milošević, poznata osoba u rock and roll industriji.

U vrijeme vrhunca Miloševićeve popularnosti njegovu je ljubav zaokupila Jelena Tinska, poznata beogradska ljepotica nadaleko poznata kao “Lokica”. Domaći mediji opširno su se raspisali o priči o njihovom prekidu, prepričavajući kako je Jelena otkrila Gorana u društvu druge žene. Međutim, Goran je oštro negirao nevjeru, objasnivši da je riječ o stjuardesi koja je bila u vezi s njim, zamijenivši ju za djevojku njegovog prijatelja, koji je slučajno bio direktor zračne luke. Njihovoj romansi došao je kraj kada mu je Jelena navodno izrazila nevjericu. Dirljivom gestom, Goran je Jeleni posvetio očaravajuću baladu “Ti samo budi daleko”, koja se ističe među prekrasnim baladama “Generacije 5”, kako je izvorno napisana. Jelena se u ne tako davnoj prošlosti na društvenim mrežama prisjetila svoje prošle ljubavi, podijelivši dragu uspomenu i poprativši je sažetom porukom u opisu fotografije. Jelena Tinska izjavila je da je njezina veza s Goranom potaknuta ljubavlju, komentirajući njihove zajedničke fotografije. Nakon odlaska iz benda Generacija 5, Goran se povukao iz javnosti, ostavivši iza sebe veo misterije. Postoje ograničene informacije o njegovom boravištu i aktivnostima. Izvještaji iz medija sugeriraju da nastavlja slijediti svoju strast prema glazbi i ostaje angažiran u umjetnosti pisanja pjesama. Kako je vrijeme prolazilo, desetljeća zapravo, njihov fizički izgled doživio je potpunu transformaciju.

Jelena Tinska nakon Gorana, našla se u braku s Igorom Pervićem, poznatim srpskim glumcem proslavljenim ulogama u kultnim filmovima i serijama poput “Sivi dom” i “Lajanje na zvijezde”. Igor je stekao reputaciju zanosnog zavodnika i obožavale su ga bezbrojne žene. Unatoč značajnoj razlici u godinama, jer je Jelena petnaest godina starija od Igora, njegovi roditelji nisu odobravali njihovu vezu, posebice majka, uspješna balerina. Nažalost, njihov brak bio je kratkog vijeka, trajao je samo četiri mjeseca. Jelena je iskreno rekla da je Igor najveća nesreća s kojom se susrela u životu. Otkrila je da se Igor borio s ovisnošću o drogama, ali je vjerovala da ju je pobijedio. No, nakon vjenčanja, brzo je shvatila da to nije tako, zbog čega je duboko žalila što je uopće ušla u brak.

Preporučujemo