Kaća je u fokusu medija uvijek bila više zbog svog privatnog života nego zbog svoje karijere. Katarina Živković, proslavljena srpska pop folk pjevačica, rođena je 2. srpnja 1989. godine u Leskovcu, a trenutno živi u Zemunu, gdje posjeduje stan. Tijekom svog djetinjstva aktivno je sudjelovala u raznim kulturnim događanjima, isprva sa željom da nastavi karijeru u zdravstvu, slijedeći majčine korake. Međutim, kasnije je shvatila da njezina prava strast leži u području glazbe, što je potaknulo otvorene razgovore s roditeljima, iako je majčino neodobravanje često rezultiralo fizičkim kažnjavanjem.

Uspješno je završila školovanje u OŠ “Vožd Karađorđe” i Srednjoj medicinskoj školi u rodnom gradu, prvo je stekla titulu učenika generacije, ali je kasnije popustila. Tijekom prvog razreda srednje škole otkrila je ljubav prema tradicionalnom narodnom plesu. Sa šesnaest godina sve je iznenadila pokazavši svoj vokalni talent prvi put na vjenčanju na kojem je bila gošća. Još 2005. godine pokušala se prijaviti na glazbeno natjecanje Zvezde Granda, ali nažalost nije prošla dalje. No, 2007. godine odlučila je pokušati još jednom, a ovoga puta našla se među deset talentiranih pjevačica koje je Grand produkcija dobila pjesmu i ugovor. Katarini je dodeljena pesma “Kad te ne volim”, autora Baneta Opačića. Nakon te prilike, preselila se u Beograd i morala je pronaći način da uskladi svoj nastup sa svojim akademskim obavezama. se privatnog života tiče, Katarina je tijekom sudjelovanja u reality showu “Farma” započela ozbiljnu vezu s manekenom Branislavom Jankovićem, a na kraju se i zaručila. Međutim, njihovoj vezi došao je kraj 2014. godine. Katarina je nakon prekida uplovila u romantičnu vezu s Borkom Veselinovićem, nogometašem Rada, koja je trajala kratko. . Osim toga, bila je romantično povezana sa Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom, obojicom profesionalnim nogometašima.

Katarina je prije nekoliko godina hrabro ispričala svoje iskustvo fizičkog napada bivšeg partnera koji se dogodio desetljeće ranije. Otkrila da je prije otprilike sedam godina doživjela traumatičan incident kada ju je bivši dečko fizički napao iz ljubomore. Osvrćući se na prošlost, izrazila je duboko žaljenje što tada nije prijavila incident policiji i priznala da je ova odluka nešto za čime će uvijek žaliti. Sjećanje na incident ostaje živo, a kad razmisli, nije sigurna zašto nije zatražila pravnu intervenciju uključivanjem vlasti. Priznajući da su njezini roditelji i prijatelji bili u potpunosti obaviješteni o situaciji, nadalje je izjavila da je iz tog iskustva stekla vrijedan uvid. Pjevačica je posve jasno dala do znanja da se muškarac koji digne ruku na ženu ne može definirati kao pravi muškarac. Osvrćući se na svoja prošla iskustva, priznala je da je u mladosti isprva bila zatečena takvim ponašanjem. Međutim, sada odnosima pristupa oprezno, izbjegavajući osobe koje pokazuju ljubomoru i posesivnost. S mudrošću stečenom na svojim iskustvima, samouvjereno je izjavila da bi se drugačije nosila s takvom situacijom da do nje danas dođe.

 

Romantična veza Kaće i manekena Baneta Jankovića, koja je trajala od 2010. do 2014. godine, izazvala je veliku pažnju javnosti. Njihovo razigrano sprdačenje u reality showu “Farma” postalo je tema rasprave, a pojavile su se informacije da je pjevačica o njemu napisala više pjesama. Prije više od deset godina Katarina Živković i Bane Janković osvojili su srca javnosti kao voljeni par. Manekenka i pjevač, koji su u zajedničkom pothvatu reality showa izašli kao pobjednici, bili su jako zaljubljeni jedno u drugo. Nakon četiri godine veze, Bane i Kaća odlučili su raskinuti vezu. Maneken se nakon toga povukao iz javnosti, a dvije godine kasnije našao se pred oltarom sa svojom voljenom Mirjanom. Danas su Bane i Mirjana blagoslovljeni s dvoje divne djece, kćerkom Milenom i sinom Lukom. Javnost je ostala zatečena neočekivanim prijateljstvom Katarine Živković i Baneta Jankovića, kao i skladnom vezom Kaće i njegove supruge Mirjane. Kaća je u razgovoru za medije izrazila zadovoljstvo zbog jake veze koju ima sa njim i njegovim suprugom. Istaknula je kako je on doista izniman pojedinac, te joj je drago vidjeti ga u društvu jednako izuzetne supruge. Zajedno odgajaju dvoje nevjerojatne djece. Kaća je uvjeravala kako u njihovom skladnom odnosu nema baš ničeg neobičnog.

Preporučujemo