On je jedan od najboljih srskih košarkaša koji trenutno igra u NBA ligi. Zadivljujuće emotivno putovanje Bogdana Bogdanovića ne prestaje osvajati javnost, no košarkaš se ustručava udubiti u njega. Ipak, njegov život dotaknule su i žene u javnosti. Od 2018. do 2020. godine Bogdan je bio u vezi s Olgom Danilović, koja je inače kćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića. Prema izvješćima, par se odlučio rastati mirno i prijateljski, bez oštrih razgovora.

 

Pre Olge, Bogdanova naklonost bila je usmerena prema glumici Jovani Stojiljković, koju je imao zadovoljstvo da upozna 2017. godine na svadbi glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića. Nažalost, Bogdanova ljubav prema predstavljanju djevojaka javnosti s vremenom je splasnula, što je rezultiralo njegovom odlukom da ih više ne prikazuje. Prema tvrdnjama upućenih, najveća naklonost Bogdanove bila je rezervirana za manekenku Anju Škuletić, danas poznatu kao Šušnjar. Njihova ljubavna priča započela je početkom 2014. godine, no nažalost, završila je u rujnu 2015. godine. Bogdan je na Instagramu ponosno podijelio kako se u njezinom društvu spremao za utakmice Fenerbahcea, dajući dojam da njihova ljubav cvjeta. Međutim, nedugo nakon toga njihova je veza naglo prekinuta. Za sve je bio šok kada se otkrilo da nisu bili u novijoj vezi. Opsežne rasprave o njihovoj zajedničkoj budućnosti otkrile su njihova različita stajališta za nadolazeće razdoblje. Nakon što su prijateljski odlučili krenuti svatko svojim putem, dogovorili su se da će održavati kontakt zbog svoje široke mreže zajedničkih prijatelja, koji su odigrali ključnu ulogu u njihovoj početnoj vezi. Tada je izvor blizak bivšem paru otkrio kako je svatko iskoristio svoju slobodu kako bi se u potpunosti posvetio svojim obavezama, istaknuvši kako je razlaz bio teško iskustvo za obje strane.

Inače, Bogdan Bogdanović, proslavljeni košarkaš, ne voli što se njegov privatni život često se nalazi pod lupom domaćih i stranih medija. Novinari se ne usredotočuju samo na njegova sportska postignuća, već se jako zanimaju i za njegove romantične veze. Bogdan nije od onih koji skrivaju svoj ljubavni život, jer otvoreno prihvaća ljubav i predano partnerstvo, pri čemu mu druge osobe uvijek pružaju nepokolebljivu podršku. Jedna od njegovih prijašnjih veza bila je ona s talentiranom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković. Iako se šuškalo o njihovim zarukama, par nikada nije potvrdio ta nagađanja. Zanimljivo, Jelisaveta Orašanin, supruga kolege košarkaša Miloša Teodosića, imala je priliku da upozna i Bogdana i Jovanu. Jelisaveta je pozvala Bogdana da zajedno s kolegom Teom bude društvo u predstavi u kojoj je Jovana imala ulogu. Bogdan je odmah bio očaran Jovaninim šarmom te je čak gledao njenu istaknutu izvedbu u filmu “Panama”. Nekoliko mjeseci kasnije, Bogdan i Jovana zajedno su se pojavili u javnosti na svadbi Jelisavete i Miloša Teodosića.

Krajem 2017. godine par je odlučio prekinuti svoju vezu zbog izazova koje im predstavlja fizička udaljenost. Lokalni tabloidi to su objavili kao glavni razlog njihovog prekida. Prije ove romanse, Bogdan je bio u vezi s manekenkom Anjom Škuletić, no njihovoj je vezi došao kraj u rujnu 2015. godine, kada je Bogdan nastupio na EuroBasketu. Bliski prijatelji para otkrili su da je prekid bio bolno iskustvo za oboje, a neki čak nagađaju da je to negativno utjecalo na Bogdanov nastup na prvenstvu. Zemljopisna razdvojenost nastala Bogdanovim preseljenjem iz Beograda u Istanbul navedena je kao glavni uzrok njihove razdvojenosti. Bogdan je u jesen 2019. godine uplovio u vezu sa teniserkom Olgom Danilović, koja je ćerka bivšeg košarkaša Predraga Danilovića. Iako nisu često viđani zajedno u javnosti, paparazzi su uspjeli uhvatiti njihovo prisustvo na vjenčanju tenisačice Jovane Jakšić u Sjedinjenim Američkim Državama. No, u rujnu 2020. list “Blic” objavio je da su Bogdan i Olga prekinuli vezu. Nakon toga na društvenim su mrežama osvanule fotografije koje ga povezuju s Ivom Blagojević, no košarkaš se, po običaju, na te navode nije osvrnuo. Bez sumnje, srpski košarkaš od početka karijere uživa nepokolebljivu podršku obitelji i prijatelja. Sve vrijeme uz njega su otac Dragan i majka Koviljka. Osim toga, Bogdan ima sestru Bojanu. Bogdanovići su porijeklom iz Plužina u Crnoj Gori. Kad god Bogdan izađe na teren, cijelo je kućanstvo ispunjeno iščekivanjem. Obitelj, prijatelji i susjedi okupljaju se kako bi bodrili svog voljenog igrača. Bojana se često pridruži prijateljima u kafićima kako bi gledali utakmice, stvaranje nevjerojatne atmosfere. Dragan, Koviljka i Bojana neizmjerno su ponosni na Bogdana. Podržavali su ga na svakom koraku u njegovoj karijeri. Dragan tvrdi da Bogdana njegova obitelj nikada nije tjerala na trening; nego su ga njegova vlastita želja i predanost potakle da postigne izvanredan uspjeh zahvaljujući svom prirodnom talentu, napornom radu i nepokolebljivoj predanosti.

Preporučujemo