Cecina nasljednica je također jedna od poznatih koja vodi računa o svom izgledu. Anastasija Ražnatović je poznata pevačica koja je poznata po svom modnom smislu. Međutim, njen put ka postizanju besprijekorne tjelesne građe nije uvijek bio lak. Ražnatović je u prošlosti imao nezdravu ishranu koja je dovela do naglog debljanja od 20 kilograma. Za to vrijeme prolazila je kroz veliki stres i utjehu je nalazila u hrani. Nedavno je u jednom intervjuu ispričala o svom dvo do trogodišnjem putu ka skidanju viška kilograma i dostizanju idealne težine.

Anastasija, koja je ćerka Ceci, pokazala je odličnu procenu u svojim izborima, o čemu svedoči i njen uspeh. Anastasija je doživjela veliki emocionalni preokret tokom svog puberteta, što ju je navelo da pronalazi utjehu u hrani. Kao rezultat toga, dobila je nevjerovatnih 20 kilograma i morala je preispitati svoje prehrambene navike kako bi postigla netaknuti izgled. U svojoj izjavi, ona otkriva da je od tada izmijenila svoje obrasce ishrane eliminirajući nezdravu hranu i trudeći se da konzumira sve obroke.

Njena ishrana je uglavnom sastavljena od domaćih jela, a rijetko se upušta u restorane brze hrane. Nakon što sam se prepustio bilo kojoj slatkoj poslastici, moj prvi instinkt je da intenzivno vježbam kako bih brzo sagorio kalorije. Dobro je poznata činjenica da je održavanje redovnog režima vježbanja ključno za postizanje željene fizičke forme. Anastasija Ražnatović, s druge strane, ima specifičnu ishranu koju se pridržava kako bi postigla ravniji, zategnutiji stomak.

Na raspolaganju su vam dvije opcije hranljivog doručka. Prva opcija je zdjela zobenih pahuljica okrunjena zrelim, svježim crvenim voćem. Alternativno, možete se odlučiti za porciju jaja kuhanih s raznim povrćem. Prepustite se ukusnom podnevnom obroku od pečenog brancina uz hrskavu i osvježavajuću zelenu salatu. Večerašnja večera je ukusan potaž od bundeve. Anastasija ima praktičan predlog za suzbijanje gladi: kada osetite početak gladi, pokušajte da popijete čašu vode sa limunom. Ova metoda vam može pomoći da se brže osjećate sitima.

Preporučujemo