Marijana Mateus je živjela životom koji nije ništa drugo do uzbudljiv roman. Njeni memoari “Amouage” detaljno su opisali mnoge njene uzbudljive avanture koje je odlučila da podeli sa javnošću. Uprkos tome, podaci o njenom obrazovanju su do nedavno ostali nepoznati. Marijana već niz godina živi u Londonu i druži se sa članovima britanske kraljevske porodice na raznim događajima. Njen život oličava glamur, a njen nalog na Instagramu prikazuje neke od fascinantnijih aspekata njenog postojanja u džet-setu. Marijana je postigla mnogo u svom životu, uprkos tome što je neka od svojih dostignuća držala blizu grudi. Zapravo, kako je jednom otkrila u jednom intervjuu, završila je srednju muzičku školu i čak svira klavir.

Marijana je po zanimanju protetičarka, kako javlja Hello! magazina, i majka je troje odrasle djece. Udavala se dva puta, za fudbalsku legendu Lotara Mateusa i biznismena Midoraga Kostića. Marijana je nedavno proslavila 52. rođendan i izgledala je neverovatno mladoliko u jednostavnoj beloj haljini koja joj je savršeno pristajala. Ovo je svedočanstvo njene upornosti u vežbanju, za šta ne propušta vremena. Marijana je u svojoj knjizi otkrila istinu o tome kako se zaljubila u bivšeg supruga Koleta. Kada su se prvi put upoznali, Kole je bio veren za nekog drugog. Ukrstili su se ispred firme u kojoj mu je bio parkiran motocikl i on ju je pitao kuda ide. Marijana je zaigrano odgovorila da će se slikati i odbila je njegovu ponudu da je odveze.

Obično je izbjegavala zauzete muškarce poput njega, ali kada su se ponovo sreli, oboje su priznali da se jako sviđaju jedno drugom. Polako, ali sigurno, Marijanino uverenje da su samci problemi počelo je da bledi kako je njihova ljubavna priča počela da se odvija. Marijana je otkrila da on živi dva života i nakon mjesec dana zabavljanja. Iako je i dalje bio vezan za svoju djevojku, provodio je dosta vremena s njom. Uprkos osećanjima prema njemu, Marijana je priznala da je veren sa drugom i da ona još nema osamnaest godina. Nije vjerovala da on nije siguran šta da radi, ali nije mogao otkriti istinu svojoj vjerenici. Tako je Marijana preuzela odgovornost i odlučila da se suoči sa situacijom.

Preporučujemo