Iako ne voli biti u centru pažnje, Jelena Bajić svoj je izniman talent odlučila iskazati iza kamere kao izvršna producentica i asistentica redatelja nadaleko hvaljene serije “Selo gori, a baba se češlja” koja je okupila milijune vjernih gledatelja. Osim toga, Jelena je napravila nevjerojatan prodor u srpsku filmsku industriju premijerom svog prvog filma “Led”. Prije više od deset godina otac joj je dodijelio ulogu redateljice i nije razočarala. Izvrsna na svojoj poziciji, nadmašila je očekivanja i dokazala svoju vrijednost. Nije ni čudo što je uspješna glumica i može se ponositi uspjehom koji je postigla. Na nju je posebno ponosan njen otac poznati glumac Radoš Bajić..

Jelena se našla nespremna kada joj j epredložio saradnju na seriji. Unatoč tome, osjećala se počašćenom i pouzdanom, a to ju je pomoglo motivirati. Uvjeravala se mišlju da je sposobna pronaći rješenje i da samo treba biti hrabra. “Možeš ti to”, rekla je sama sebi. S obzirom na njezinu blisku vezu s ocem i njezino opsežno odrastanje u njegovom području, nije iznenađujuće da je slijedila isti put karijere i razvila snažan afinitet prema ovom pozivu.

 

Za razliku od svog brata, ona se ne pojavljuje često u javnosti, tako da oni koji je ne poznaju ostavljaju malo šanse da prepoznaju kćer Radoša Bajića i njen izgled. Međutim, nedavna fotografija objavljena na Instagramu pružila je priliku drugima da je vide, a korisnici platforme su je oduševili. Mnogi su hvalili Jeleninu zadivljujuću ljepotu i karizmu, izražavajući joj divljenje u komentarima.

Kad je riječ o Bajićevoj obitelji, njegova kći postigla je uspjeh i zadovoljstvo kako u profesionalnom, tako iu privatnom životu. Trenutno je u braku s Predragom Jočićem i zajedno imaju dvoje djece, kćer Sofiju i sina Filipa.

Preporučujemo