Kalina Kovačević je talentovana glumica koju su rodili renomirani umetnici Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević.  Zato nije ni čudno što je odlučila da i sama postane javna ličnost. U javnosti je od malih nogu i zbog toga se suočila sa mnogo kritika. Međutim, ona nastoji da sačuva integritet svog ličnog života netaknutim i pokušava da sačuva svoju porodicu podalje od očiju javnosti. Uprkos njenim naporima, s vremena na vreme se pojave neke fotografije njene dece.

Da bi se zaštitila privatnost njene dve ćerke, Mione i Anike, slike trinaestogodišnjakinje i njenog mlađeg brata i sestre su retke u javnom opticaju. Međutim, nedavno je na glumičinom Instagram profilu osvanula divna fotografija, na veliko oduševljenje njenih brojnih pratilaca. Starija ćerka Kaline Kovačević, Miona, rođena je iz braka sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem, od kojeg se kasnije rastala. Miona, koja zapanjujuće liči na svoju majku, mnogima je zapela za oko ne samo svojom ljepotom već i besprijekornim odgojem. Uprkos tome, malo ko je komentarisao sličnost između majke i ćerke.

Nakon pregleda fotografije koja oduzima dah snimljenu tokom njihovog zajedničkog izleta, može se zaključiti da je veza između majke i kćeri izvanredna i da cijene svaki trenutak proveden zajedno. Njihova veza je i intimna i privržena. Nesumnjivo, simpatična glumica dobija značajnu pomoć u podizanju svoje dve ćerke od svog najstarijeg deteta. Kalina, njena mlađa ćerka, zahteva dodatnu pažnju i negu zbog prethodne veze sa dr Vladimirom Rekovićem, od kojeg se u međuvremenu razvela. Njena najstarija ćerka, koja je trenutno u adolescentnim godinama, ima bliske veze sa svojim mlađim bratom i sestrom i posebno je posvećena njenom opštem blagostanju.

Važno je napomenuti da je Kalina dobila sepsu tri dana nakon rođenja ćerke Mione. Kao rezultat toga, bila je hospitalizirana šest sedmica. Za to vrijeme Kalina je doživjela kliničku smrt, a cijeli njen život kao da joj je bljesnuo pred očima u tom kratkom trenutku. Uprkos ovom traumatičnom događaju, Kalina je ipak odlučila da ima još jedno dete, a njene ćerke su i dalje pokretačka snaga njene odlučnosti i inspiracije u životu.

Preporučujemo